![]() |
Re: Амортизаторы на Vivaro,отзывы,советы...
Та отож не хочеться купити щось що буде жорстким..
Монро тільки що вичитав що масло. Схоже на ньому зупинюсь. Ще от думаю ризикнути взяти щось дешевше в 2 рази чи ні? Бо там ще на одних є написано що масляні. Треба в самому механіку запитати що то за чудо таке |
Цитата:
|
Нива задні. Тільки ухо приварить.
|
По кругу стоят Монро,полёт нормальный.Задние ставил тысяч 120 назад,передние менял,после жёсткого попадалова в яму,там не только аморты полетели:( На предыдущих проехал 72000 до замены,думаю,если бы не яма,ездил бы и по ныне.
|
Цитата:
Monro MONV1167 — Амортизатор задний (масляный) на Renault Trafic + Opel Vivaro + Nissan Primastar 2001 по автомеханіку. |
Цитата:
|
Цитата:
|
не чудите. оригиналы по 1000грн
|
Цитата:
|
Цитата:
Ще раз, я шукаю мягкі пасажирські аммо. Поки крім пропозицій колхозити з газелі чи уаза, нічого толкового не знаходив. |
У меня на складе и перед и зад.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Поставили мне сегодня наконец-то передние стойки (оригинал) внутри были Каяба.Брал два месяца назад у Вадима(Tkach73) Завтра еду в дорогу-приеду отпишусь как они по впечатлениям.Так пока по городу тяжело сравнить,и старые были вроде ничего,просто начали течь,вот и решил поменять.
Ну что,вот и проехал 3.5 тысячи на новых амортах.Что сказать? Думал и хотел от них упругости по сравнению со старыми,все таки 9 лет отработали они,но нет,они даже буд-то слабее,но ненамного причем тех старых что стояли.Валкости нет,просто на ямах нет упругости той которой ждешь. Вот и все ,это сугубо мое мнение. |
У темі 1 долучень
Каталожні номери по екзісту на картинці, нічого не понятно.
По діалоджису, трафік, тип авто JLOL (пасажир) 1. Вариантное исполнение Kinder/Generation 8200600878, 8200726572 2. Комби 2/9 мест 8200600877, 8200726567 3. Микроавтобус 6/8 мест 8200600878, 8200726572 Значить буду шукати такі аммо, вони мають бути наймягші, судячи по діалоджісу це суто пасажирські 1. Вариантное исполнение Kinder/Generation 8200600878, 8200726572 Камради Devid i Tkach73 - таке є (8200600878, 8200726572) ? |
відписуюсь, поставив задні аммо
2. Комби 2/9 мест 8200600877, 8200726567 пружини стояли пасажирські давно, їхав 400 км з вантажем біля 400 кг, назад пустий. Задоволений, мягко. Хотілось попробувати чисті пасажирські, але ціна в них повний неадекват, в 2.5 раза дорожче. Тепер пора передні замінити, раніше передок був мягший за зад, тепер навпаки. На перед також планую з комбі 2/9 місць. Спершу подивлюсь, що по номеру стоїть. Задні до речі в мене такі і стояли, як я купмв нові, хоч і не потекли, але видно працювали некоректно. |
де купував?
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:17. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©