Показати повну версію : Разные вопросы по электрике(глюки, перегорание предохранителей) Трафик\Виваро.
в цій книзі є фотка блоку реле під капотом на різні мотори, там все розписано
да есть но хотелось увидеть как должно быть в живую так как у меня рукожопый какой то электрик вырезал !!!!часть проводки!!!!
vectra20
05.06.2019, 09:56
https://renaultmaster.pro/index.php?/renault-ewd/renault-wiring-diagram/
зайди...
зарегистрируйся
там есть он-лайн схемы
варианты в самом деле бывают разные по вентиляторах
[QUOTE=ШУРИК;433217]уже пробовал
Зажми кнопку замка возле кпп на закрывания и держи и включи зажигание через 3 с будет сигнал звуковой,после зделай такую же процедуру только на открывание должно выличить
Александр_Т
24.10.2019, 19:30
Здраствуйте уважаемые, подскажите пожалуйста в ходу на плохой дороге (скачке) погасла приборная панель, тахометр и одометр также умерли, при первом осмотре, перегорел предохранитель слева на 10А - который отвечает за (подсветку бардачка, коректировка фар, центральный замок , где можно смотреть, и как вылечить? Меняю на новые предохранители перегорают,где то на масу замыкает. Спасибо
Трафік 2.0 2007 р.в. На приборці засвітилися одночасно попередній підігрів, сервіс та чек. Двигун стартує і працює звичайно. Вранці завівся з півоберту. При увімкненні щитка індикація попереднього підігріву та сервісу на кілька секунд зникає, але потім з'являється знову. Чек світиться постійно.
Чи це критично, і чи можна деякий час (до діагностики та ремонту) експлуатувати авто?
Буду вдячний спецам за оперативну підказку!!
Є помилка. На діагностику. Тільки після неї можна сказати про критичність.
Andriy xata
17.11.2019, 07:03
Доброго дня. Може хтось підкаже: віваро 2014, після виключення запалювання світло в салоні і магнітола виключаються через 5 хв і без запалювання ніяк не включиш. Як збільшити цей час?
Василий Ш.
09.01.2020, 19:59
Всім привіт. Вчора було -8, швагро зранку не завівся.Авто Пежо Експерт 2002,2.0,HDi.
Він вже давно планував перевірити/замінити свєчі накала. З електрикою не дружить,тому з тестером в руках був я. Якийсь не зрозумілий алгоритм роботи, +12в на свічках з‘являється коли авто заведеться...і присутні десь 3хв. А при включенні запалювання немає, думаю тому не заводиться. Які думки,правильний алгоритм роботи? Чи в цих авто це норма?
Василий Ш.
11.01.2020, 20:58
Ніхто не займався з такими авто??
Romaha55
12.01.2020, 10:27
погуглив інтернет, і знайшов про сітроен джампі 2.0... думаю то одні і ті ж яйця.. так там тоже напруга подається лиш після заводки і через дві хвилини пропадає... але кажуть що має включатись до заводки.. може хіба знайти подібне авто і провірити в ньому...
Василий Ш.
12.01.2020, 13:31
погуглив інтернет, і знайшов про сітроен джампі 2.0... думаю то одні і ті ж яйця.. так там тоже напруга подається лиш після заводки і через дві хвилини пропадає... але кажуть що має включатись до заводки.. може хіба знайти подібне авто і провірити в ньому...
Цікава ситуашка.... Як же його в мороз і без свічок заводити??! Мабуть є якийсь нюанс.
Romaha55
13.01.2020, 07:47
у мене у дворі є таке авто, то зранку заводиться з третього разу, і по секунд 5 крутить стартером... напевне також свічі не включаються...
Sustanon_250
21.03.2020, 19:52
Привіт, підкажіть як має працювати дросельна заслонка. Машинка щось погано почала їхати. Подивився діагностикою. Всі параметри вроді в нормі. Тільки заслонка після холодного пуску і початку руху скаче в діапазоні від 30 до 88%. В цей момент машина навіть трохи стикається. Потім заслонка залишається на 88 %. Потім їде вже рівномірно, але всеодно трохи не так тягне, раніше було краще.
Athletik
23.03.2020, 19:03
Таке питання, при натисканні кнопки "пуск" роздається одиночне пищання на протязі двох секунд, на подобі як закінчується солярка. Хто знає, шо це може бути? Рено трафик 3
Тут ваша подпись не будет пользоваться пониманием....подумайте об этом......
fandizel
24.03.2020, 13:39
Может кто подскажет, где, в каких местах искать, звонить клаксон не хочет бибикать, клаксон проверял, работает.
vitos svp
24.03.2020, 18:23
Может кто подскажет, где, в каких местах искать, звонить клаксон не хочет бибикать, клаксон проверял, работает.
Підпалені контакти в кермі! Треба пускати не напряму, а через реле!
Це такий косяк в жабоїдів!
Підпалені доріжкі в кермі! Тоеба пускати не напряму, а через реле!
Це такий косяк в жабоїдів!
Так клаксон іде через шлейф, чи я помиляюсь?
Через шлейф подуха и круиз. ..
Сигнал через подвижный контакт.......
Через шлейф подуха и круиз. ..
Сигнал через подвижный контакт.......
Перепрошую, дякую за підказку.:ah:
У мене також при викрученому кермі перестає фафакати, питав на сервісі то сказали що шлейфу приходить кінець, тепер попробую зняти руля і глянути що там можна зробити, бо реально напрягає коли в повороті тиснеш на сигнал і тиша...:shock:
vitos svp
24.03.2020, 22:04
Перепрошую, дякую за підказку.:ah:
У мене також при викрученому кермі перестає фафакати, питав на сервісі то сказали що шлейфу приходить кінець, тепер попробую зняти руля і глянути що там можна зробити, бо реально напрягає коли в повороті тиснеш на сигнал і тиша...:shock:
https://www.youtube.com/watch?v=tozm6Tp7pDA
Не забудь потім пустити сигнал через реле!
fandizel
31.03.2020, 14:28
Я так и не нашел причину, почему не работает клаксон. Когда купил авто он пару раз бибикнул очень тихо и все. Кто не занят в Днепре помочь? К Игорю с такой мелочью не подступиться наверное.
Подскажите, может было у кого такое. Если еду на 3-4-5 передаче ровно, без ускорений, еле касаясь газа и около 2000-2200 оборотов, обороты двигателя начинают плавать +- 50-100 оборотов по тахометру, ощущается это как толчки. Если приотпущу или добавлю газ - пропадает. Бывает такое не каждый раз и даже не каждый день, но боль-мень часто. Что это может быть, как бороться?
Василий Ш.
02.04.2020, 11:13
Подскажите, может было у кого такое. Если еду на 3-4-5 передаче ровно, без ускорений, еле касаясь газа и около 2000-2200 оборотов, обороты двигателя начинают плавать +- 50-100 оборотов по тахометру, ощущается это как толчки. Если приотпущу или добавлю газ - пропадает. Бывает такое не каждый раз и даже не каждый день, но боль-мень часто. Что это может быть, как бороться?
Може контакти в педальці підносились, опір не стабільний і обороти плавають...
Добавлено через 1 минуту
Я так и не нашел причину, почему не работает клаксон. Когда купил авто он пару раз бибикнул очень тихо и все. Кто не занят в Днепре помочь? К Игорю с такой мелочью не подступиться наверное.
Є ще запобіжник в лівому ряду, ніби 5й зверху
fandizel
02.04.2020, 11:32
Є ще запобіжник в лівому ряду, ніби 5й зверху
Цілий
Приветствую.
пригоняйте - поборимся :mail1:
Може контакти в педальці підносились, опір не стабільний і обороти плавають...
Спасибо, тоже думал в эту сторону. Ее сложно снимать разбирать или обычного набора ключей хватит?
Василий Ш.
03.04.2020, 10:10
Спасибо, тоже думал в эту сторону. Ее сложно снимать разбирать или обычного набора ключей хватит?
Для чого знімати...? Підключити діагностику і натискати на педальку. Може якусь помилку покаже. Там є два подвижних контакта, перевірити чи рівомірно міняються покази. Оп комом шось не пам‘ятаю, а от Кліпом або Автокомом можна графіки намалювати, записати на ходу...
Для чого знімати...? Підключити діагностику і натискати на педальку. Може якусь помилку покаже. Там є два подвижних контакта, перевірити чи рівомірно міняються покази. Оп комом шось не пам‘ятаю, а от Кліпом або Автокомом можна графіки намалювати, записати на ходу... это явление настолько непостоянное, что шансов, что оно себя проявит при диагностике крайне мало, я думаю если проблема в педали - снять, разобрать, почистить контакты должно помочь без диагностики
Василий Ш.
11.04.2020, 17:31
Всім привіт. Є Рено Мастер 06р, 2.5. З помилок є по подушках, і по накалу. На місці на х.х працює рівно, без проблем. Під час руху, закономірності немає, засвічується індикатор свічок накала і авто глохне. Помилки ніякі нові не появляються. Якщо викл->вкл замком запал, і панель проходить тест, все гасне авто знову заводиться і їде ...поки не заглохне знов. Є інший варіант, авто заглохло, при вкл замка не з‘являється індикатор накала і горить stop і іммо не гасне, авто відповідно не заводиться. При цьому ебу двигуна не виходить на зв‘язок ні з Кліпом ні з Делфі. Лікується відключенням клеми акб. Після чого заводиться і хватає знову на пару сотень метрів. Авто не чіповане, маска не затерта.
Поскільки помилок немає, дивився замок, запобіжники, на заведеному авто смикав все що міг , авто не глохне.
На що звернути увагу? Які варіанти?
П.С. Якщо замість клеми акб від’єднати ебу моторнік, не допомагає.
sergiy748
06.05.2020, 16:44
Доброго вечора, підкажіть як знайти коротке, це на Рено трафік, отже горить запобіжник в моторному відсіці 60а це на вентилятор відключаю все вентилятор, датчика, релюшки теж горить іце коли я просто поверну ключ навіть незаводжу авто, в ще перегонів 70а це на підігрів тосола, може це яке коротке між ними, може хтось стикався з такою проблемою!!!
vitos svp
06.05.2020, 17:28
Доброго вечора, підкажіть як знайти коротке, це на Рено трафік, отже горить запобіжник в моторному відсіці 60а це на вентилятор відключаю все вентилятор, датчика, релюшки теж горить іце коли я просто поверну ключ навіть незаводжу авто, в ще перегонів 70а це на підігрів тосола, може це яке коротке між ними, може хтось стикався з такою проблемою!!!
Шукай де коротить, можливо десь ізоляцію перетерло! Продзвони на масу!
Якщо вийняти всі реле на кіп'ятильники, запобіжник перегорає?
І заповни профіль свого Трафіка!
sergiy748
06.05.2020, 22:08
[QUOTE=vitos svp;458636]Шукай де коротить, можливо десь ізоляцію перетерло! Продзвони на масу!
І заповни профіль свого Трафіка![/QUOT
дивився на протертя нічого незнайшов, я погано дружу з тестером, дзвонив дедушка колишній електрик незнає, і ви маєте на увазі дістати всі реле із коробки під капотом і так попробувати
vitos svp
07.05.2020, 07:17
[QUOTE=vitos svp;458636]Шукай де коротить, можливо десь ізоляцію перетерло! Продзвони на масу!
І заповни профіль свого Трафіка![/QUOT
дивився на протертя нічого незнайшов, я погано дружу з тестером, дзвонив дедушка колишній електрик незнає, і ви маєте на увазі дістати всі реле із коробки під капотом і так попробувати
Навіщо всі! Тільки ті які ідуть після відповідного запобіжника!
В тебе схема є?
Romaha55
08.05.2020, 20:07
Може хтось стикався.. нині замітив що у мене при включеному вентилятору пічки на першій, другій і третій швидкості напруга просідає з 14.2 до 13.6 але на четвертій швидкості нормально 14.2В. Прийшов час знімати генератор?
sergeyss9
08.05.2020, 21:00
Може хтось стикався.. нині замітив що у мене при включеному вентилятору пічки на першій, другій і третій швидкості напруга просідає з 14.2 до 13.6 але на четвертій швидкості нормально 14.2В. Прийшов час знімати генератор?
Там 4 швидкість йде на пряму а 1-2-3 через резистор пічки , то мабуть так і понно бути.
vitos svp
08.05.2020, 21:12
Там 4 швидкість йде на пряму а 1-2-3 через резистор пічки , то мабуть так і понно бути.
Не повинно так бути!
Добавлено через 1 минуту
Можливо!:(
Romaha55
08.05.2020, 22:04
завтра напевне зніму.. подивлюсь. тим більше є всі деталі в наявності, заодно і переберу.
sergeyss9
10.05.2020, 18:54
завтра напевне зніму.. подивлюсь. тим більше є всі деталі в наявності, заодно і переберу.
Який результат переборки ? Міряв в себе через прикурку - просадка 0,5В , на акумуляторі - просадка 0,1В .
Romaha55
10.05.2020, 22:24
не получилось вчора зробити.. в дружини нині ДН і було багато інших справ.. але я напишу про результат переборки, якщо комусь буде цікаво і потрібно то можу і відео зробити ))
В переднем бампере украли поворотники. Я купил новые, но воры поворотник вырвали с разъемом. Остались только провода. Теперь не могу подключить. Есть какой то номер у этого разъема?
Виваро 2004 года. Сам патрон в наличии. Нет фишки которая в него вставляется.
vectra20
13.05.2020, 21:55
В переднем бампере украли поворотники. Я купил новые, но воры поворотник вырвали с разъемом. Остались только провода. Теперь не могу подключить. Есть какой то номер у этого разъема?
Виваро 2004 года. Сам патрон в наличии. Нет фишки которая в него вставляется.
думаю разборка решит вопрос
sergiy748
16.05.2020, 12:18
[quote="sergiy748;458637"]Якщо вийняти всі реле на кіп'ятильники, запобіжник перегорає?
ні негорить, реле всі візуально передивився цілі
vitos svp
17.05.2020, 08:15
ні негорить, реле всі візуально передивився цілі
Як стан реле можно визначити візуальним оглядом???
В тебе на кіп'ятильники три реле! Встановлюй по одному, щоб визначити проблемний ланцюг!
Проблема в реле малоймовірна, дивись свічки і провід до них.
Продзвони ланцюги на масу!
sergiy748
17.05.2020, 19:31
Як стан реле можно визначити візуальним оглядом???
В тебе на кіп'ятильники три реле! Встановлюй по одному, щоб визначити проблемний ланцюг!
Проблема в реле малоймовірна, дивись свічки і провід до них.
Продзвони ланцюги на масу!
Свічки на подогрев стоять нові, іскра, значить буду іти по релюшках
sergiy748
18.05.2020, 07:41
Скрин пирена на помилки
sergiy748
04.06.2020, 15:14
І так, перевірив я проводку, реле, все ціле, і напевно моя проблема в свічках, хоч я поставив нові, загадка що горить запобіжник
напевно в них тому що вони мають 13.5в, а опір їхній 0.7-.0.8, старі 12, опір десь 0.2-0.3 коротче вони неробочі. Поміняю на лукас 12в
vitos svp
04.06.2020, 15:31
І так, перевірив я проводку, реле, все ціле, і напевно моя проблема в свічках, хоч я поставив нові, загадка що горить запобіжник
напевно в них тому що вони мають 13.5в, а опір їхній 0.7-.0.8, старі 12, опір десь 0.2-0.3 коротче вони неробочі. Поміняю на лукас 12в
Що таке 13,5в і 12, ???
Що таке 13,5в і 12, ???скорее всего вольтаж
Romaha55
05.06.2020, 08:29
а як то 13.5?? на них напевне написано 12в.. чи я щось не розумію?
vitos svp
05.06.2020, 14:29
а як то 13.5?? на них напевне написано 12в.. чи я щось не розумію?
А на Трафіках на свічки подається не бортова напруга???:maybe:
Я від прогресу відстав?
Знаю 12V і 24V електросистеми авто!!!
Всем здравия! Парни подскажите первый раз в жизни загорелся на табло чек энджин, двигатель работает ровно ничего постороннего нет, масло в норме. До диагностики далеко(1500км) может у кого что было, пишите все подряд, буду смотреть а ехать надо.
Romaha55
14.06.2020, 11:32
ви хочете побути весь перелік помилок? який з цього смисл?
Ну за 12 лет первый раз , я думаю он загорается не от пере горевшей лампочки а чтото общее может и найду ,если спрашиваешь было такое? Или он каждый глюк обозначает?
Добавлено через 1 минуту
Смысл в том что еду в дороге и шпилить еще 1500км до дома.
vitos svp
14.06.2020, 14:28
Ну за 12 лет первый раз , я думаю он загорается не от пере горевшей лампочки а чтото общее может и найду ,если спрашиваешь было такое? Или он каждый глюк обозначает?
Добавлено через 1 минуту
Смысл в том что еду в дороге и шпилить еще 1500км до дома.
1500 км людей не буде?
Шукай найблищу станцію Renault, нехай подивляться помилку! Тоді виріших їхати далі, чи ремонтувати!
Если не горит масленка, есть зарядка на АКБ и двиг не перешел в аварийный режим, то думаю, ехать можно. Но лучше при первой возможности сделать диагностику, как рекомендовал vitos svp.
Еду по волгоградке на Москву , кругом глухопердия и город урюпинск куда заезжать даже боюсь там по моему после сталина ничего не делалось.
Василий Ш.
15.06.2020, 09:37
Еду по волгоградке на Москву , кругом глухопердия и город урюпинск куда заезжать даже боюсь там по моему после сталина ничего не делалось.
При таких роскладах і поїздках, треба щоб була якась читалка в бардачку, хоть елм...
Всяке буває, не собі то комусь може пригодитись.
Ура доехал и сразу к местному диагносту,показывает клапан егр толи недооткрывает толи недозакрывает и вроде это дает на турбину и там срабатывает датчик толи перегрева выхлопных газами турбины ну или орыв и замыкание цепи датчика турбины или датчика выхлопных газов. Нужно копать в том районе.
Romaha55
18.07.2020, 22:19
І так продовження моєї епопеї з напругою. Зняв генератор перебрав все.. поставив назад і все те саме... Але перевірив більш детально все вияснилось, що при включенні пічки на будь-яку швидкість напруга на самому генераторі. і акумуляторі 14.3-14.4В. А у прикурювачі просідає до 13.3... Куди ще копати? у кого як?
"Просідає" під навантаженням ?
Romaha55
19.07.2020, 11:34
так. коли включаю вентилятор пічки на 1, 2, 3 положення. якщо 4 то все нормально.
Все ок, не заважай машині працювати !
Приветствую всех. Рено мастер 2.5 dci 2005 год -перегорает постоянно предохранитель f2, но всё работает кроме задних ПТФ. Если не сгорел сразу то не выключается зажигание. Где копать? Спасибо.
vectra20
08.12.2020, 06:09
наверное в проводке....взади
Ребят такое дело,у меня виваро в комплектации с оригинальным отоплением задних рядов,сопла находятся в потолке,только вот дует только холодным воздухом,вентилятор находится в заднем правом крыле,теоретически должно дуть и тёплым воздухом,как и спереди,но увы нет,что может быть?
Добавлено через 12 минут
Ребят такое дело,у меня виваро в комплектации с оригинальным отоплением задних рядов,сопла находятся в потолке,только вот дует только холодным воздухом,вентилятор находится в заднем правом крыле,теоретически должно дуть и тёплым воздухом,как и спереди,но увы нет,что может быть?
Добавлено через 14 минут
наверное в проводке....взади
Ещё прикуриватель третьего ряда сидений не работает,на его предохранителе нет тока
vectra20
25.12.2020, 19:13
Добавлено через 12 минут
Добавлено через 14 минут
Ещё прикуриватель третьего ряда сидений не работает,на его предохранителе нет тока
взади только кондей
и из потолка только холодный
vitos svp
25.12.2020, 19:23
Скільки в тебе крутилок на стелі, над другим рядом сидінь?
Крутилка одна над центральным рядом,на 3 скорости
vitos svp
25.12.2020, 20:49
Крутилка одна над центральным рядом,на 3 скорости
https://a.radikal.ru/a08/2012/60/22ab98cd59f9.jpg (https://radikal.ru)
https://d.radikal.ru/d16/2012/dd/b3193f07b219.jpg (https://radikal.ru)
різницю відчуваєш?
Скільки в тебе крутилок на стелі, над другим рядом сидінь?
Одна крутилка на 3 скорости
Добавлено через 7 минут
Я даже не знал что с двумя крутилками бывают,интересно мне можно переделать на две крутилку,что бы был и тёплый воздух??
Добавлено через 15 минут
Как японял будет дуть только холодным,ладно.есть ещё у меня одна головоломка,есть прикуриватель на последнем ряду,не работает,проверил,нет тока,нашёл по схеме,есть оказывается отдельный предохранитель для этого,получается предохранитель целый,а ток на предохранитель не поступает,под копотом,под бачком с водой там тоже коробка с релюхами и предохранителями,может оттуда ток не поступает на предохранитель который в салоне около руля слева,вобщем парктроник оригинальный и прикуриватель последнего ряда не работают
vitos svp
26.12.2020, 08:03
Я даже не знал что с двумя крутилками бывают,интересно мне можно переделать на две крутилку,что бы был и тёплый воздух??
Ти що вважаєш, що все діло в крутилках?:shock:
Ти що вважаєш, що все діло в крутилках?:shock:
Не лякай людину)
Дімон88 - у тебе є лише додатковий(задній) кондиціонер, а пічки в твоїй комплектації нема. Якби вона була, то
- зверху була б червона крутілка
- була б сама пічка під дном авто
- в підлозі між кабіною і салоном був би отакий поріг (з отворами для теплого повітря)
http://ipocars.com/imgs/a/g/m/q/z/renault__trafic_2_0_dci_90_l1h1_air_auxiliary_heat er_9_sit_2009_4_lgw.jpg
Что бы дул тёплый воздух должна быть вторая печка в полу(ляпуха такая в полу на среднем ряду) и две крутилку соответственно в потолке
vitos svp
26.12.2020, 21:57
...
интересно мне можно переделать на две крутилку,что бы был и тёплый воздух??
...
краще постав дизельний фен, дешевше і ефективніше!
відповідну тему знайдеш на форумі!
Всем большое спасибо,с печкой все понял,теперь может кто поможет разобраться почему не работает оригинальный прикуриватель последнего ряда сидений,есть отдельный предохранитель именно для него,но именно на предохранителе нет тока,куда дальше лезть,даже не знаю
Всем большое спасибо,с печкой все понял,теперь может кто поможет разобраться почему не работает оригинальный прикуриватель последнего ряда сидений,есть отдельный предохранитель именно для него,но именно на предохранителе нет тока,куда дальше лезть,даже не знаю
А по схеме глянуть от куда на пред питание берется ?
Gena-street
27.12.2020, 10:10
А подати живлення на вхід запобіжника з другого запобіжника(де завжди є плюс)? Як працює то й не заморочуватися?
vitos svp
27.12.2020, 10:52
В блоці запобіжників з лівої сторони торпеди групова подача живлення на запобіжники, тобто вхід на групу один, виходів багато!
Ти впевнений що ти той вихід перевіряв!
Дзвонить Дмитре, дзвонить!!! Продзвони провод від прикурювача до запобіжника!
На запобіжнику А30 напруга є?
Короче прикурю всю эту систему к переднему прикуриватель и досвидос
Добавлено через 3 минуты
А по схеме глянуть от куда на пред питание берется ?
Та вот никак разобраться не могу
Frederiko
27.10.2021, 21:11
Парни подскажите что за прикол и куда рыть?Короче на приборке загорается правый поворот сам по себе, и на улице видно еле горит поворотник.Что может быть?
Колян БУ-БУ
28.10.2021, 12:27
На совавтопроме, я бы точно сказал, что где-то, на каком-то потребителе "масса" плохая, вот и проходит к нему "масса" через пр. поворот.
Romaha55
28.10.2021, 21:03
діодні лампочки чи стрічки у поворотах є?
якщо є розетка фаркопа, то може там щось від вологи коротить
Василий Ш.
29.10.2021, 06:28
До вище перерахованого додам: вмикач поворотів, приборка, ЦЕКБС…
Какой предохранитель отвечает за круиз контроль в Рено Трафік 2017 года?
vectra20
31.10.2021, 08:20
нету такового
Василий Ш.
31.10.2021, 08:28
І тобі привіт! Не впевнений, але як такого можливо немає. Якщо круїз не працює, то можливо через те що є несправності в системах… Чек, помилки присутні?
vectra20
31.10.2021, 09:10
І тобі привіт! Не впевнений, але як такого можливо немає. Якщо круїз не працює, то можливо через те що є несправності в системах… Чек, помилки присутні?
Василь не обовязково повинно світити. даже в памяті помилки будуть блокувати круїз
[QUOTE=Василий Ш.;465860] Доброго дня, дякую за відгук,ще поки не робив,комп діагностику
vitos svp
01.11.2021, 16:30
[QUOTE=Василий Ш.;465860] Доброго дня, дякую за відгук,ще поки не робив,комп діагностику
перевіряй в першу чергу жабки зчеплення і гальма!
Добрий день.Може хто підкаже звідки виходить, як проходить щлейф на задні освітлювальні прибори. Маю проблему: при натисканні на тормоз починає світитись в пів накала
лівий задній поворотник з контрольною лампою на панелі приладів і притухає сама панель як при включенні габаритів. На лівому задньому цоколі всі контакти міжсобою дзвоняться
Розумію: десь по дорозі "коза", потрібно знайти. В кабіні,мабуть, під порогом той шлейф, а в вантажному він по верху чи знизу йде? Зашито все, не хочеться лишньої роботи робити.
А може в чомусь іншому проблема. Може хтось підкаже.
vectra20
26.11.2021, 09:36
Добрий день.Може хто підкаже звідки виходить, як проходить щлейф на задні освітлювальні прибори. Маю проблему: при натисканні на тормоз починає світитись в пів накала
лівий задній поворотник з контрольною лампою на панелі приладів і притухає сама панель як при включенні габаритів. На лівому задньому цоколі всі контакти міжсобою дзвоняться
Розумію: десь по дорозі "коза", потрібно знайти. В кабіні,мабуть, під порогом той шлейф, а в вантажному він по верху чи знизу йде? Зашито все, не хочеться лишньої роботи робити.
А може в чомусь іншому проблема. Може хтось підкаже.
погана маса
Дякую Володя.Погана маса з задньго блоку ліхтарів на корпус, так розумію?
А при викручених лампах в задньому блоці мають між собою контакти дзвонитись? Думаю ні?
vectra20
26.11.2021, 16:36
на кузові дивись
vBulletin версії 3.8.11, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010