КПК

Показати повну версію : Изделие из металла

AK Andrew
26.03.2019, 14:53
Привет всем! Мужики кто может изготовить такие пеньки?
В идеале металлические монолитные, но можно набранные из нескольких слоев, или просто толстостенная коробочка.
С возможностью крепить к полу на болты. Это типа отбойник для тележек. Нужно 12 штук.

Gena-street
26.03.2019, 15:18
Попробуй обратиться к Михаилу https://busovod.ua/member.php?u=1068 По части металлообработки он много чего может. Только он сюда сейчас редко заходит, но через киевлян его найти, думаю, не проблема.

AK Andrew
26.03.2019, 15:45
Спасибо! Написал ему

vitos svp
26.03.2019, 16:21
Привет всем! Мужики кто может изготовить такие пеньки?
В идеале металлические монолитные, но можно набранные из нескольких слоев, или просто толстостенная коробочка.
С возможностью крепить к полу на болты. Это типа отбойник для тележек. Нужно 12 штук.
Шукай хто тобі зробить чавунний відливок!
На 12 шт. Можно і оснащення зробити!

mehanik
26.03.2019, 17:38
Сварить коробкИ из железа 4-5 мм. и залить бетоном.:maybe2:

AK Andrew
26.03.2019, 21:56
та я уже думал сделать металл основу и полиуретаном залить, но хотят именно металлическую, чугун думаю будет крошиться ...

vitos svp
27.03.2019, 06:14
та я уже думал сделать металл основу и полиуретаном залить, но хотят именно металлическую, чугун думаю будет крошиться ...
Щоб він крошився його треба довбати копром!
З дерева робиться форма для формовки з радіусами і вперед!
Підошву все одно треба буде фрезерувати.
Нарубати лист + зварювальні роботи, теж грошей коштують.
Лист 40 мм порізати + фрезерування теж не дешево коштуватиме.
Шукай хто в вас литтям займається. Можно і зі сталі відливок зробити.
Я на заводі можу спитати скільки буде коштувати з листа зробити, але ціна може буди не мала! Бо індівідуальне замовлення. На кресленні не всі розміри є! І замість радіусу фаску можливо фрезерувати, радіус тільки вручну на заточному.

Добавлено через 17 минут
До підлоги як кріпити плануєш?

Добавлено через 2 часа 22 минуты
Як що відбійник треба, то зроби з гуми
(https://rti.kiev.ua/p/433042661-listovaya-rezina-2-50-mm/)

Беза
27.03.2019, 08:43
Нарубати лист + зварювальні роботи, теж грошей коштують.
и просто пи...ц каких, тут реально надо искать альтернативу, а так самый дешевй вариант из того что хочется это лист нужной толщины и плазморез

AK Andrew
27.03.2019, 09:09
На кресленні не всі розміри є! І замість радіусу фаску можливо фрезерувати, радіус тільки вручну на заточному.
Размеры и форму дал пока для примера, чтоб найти кто сможет сделать, а там уже можно подкорректировать.
Конечно в идеале отлить одним куском, модель я могу сделать, а вот кто сможет отлить ....

vitos svp
27.03.2019, 09:57
Размеры и форму дал пока для примера, чтоб найти кто сможет сделать, а там уже можно подкорректировать.
Конечно в идеале отлить одним куском, модель я могу сделать, а вот кто сможет отлить ....
Ти модельщик чи мебельщик! Це дві великі різниці!
Пошукай ливарки у Львові! Вони у кожному колгоспі є!
Чавунне лиття - десь 50 грн/кг, без ПДВ + модель + механічна обробка!
Лист 40 мм - десь 25 грн/кг, без ПДВ + механічна обробка!

Добавлено через 5 минут
и просто пи...ц каких, тут реально надо искать альтернативу, а так самый дешевй вариант из того что хочется это лист нужной толщины и плазморез
на 35 мм важко буде знайти у наявності не велику кількість, що відрізали! На 40 мм набагато простіше!

AK Andrew
27.03.2019, 15:16
Ти модельщик чи мебельщик! Це дві великі різниці!
Имел ввиду что могу сделать 3d модель и вырезать на ЧПУ, мебельщик тут ни при чем.
на 35 мм важко буде знайти у наявності не велику кількість, що відрізали! На 40 мм набагато простіше!
Размеры еще раз повторяю "пока условные" может быть и 40мм высотой, если это упрощает поиски

mehanik
27.03.2019, 17:31
и просто пи...ц каких, тут реально надо искать альтернативу, а так самый дешевй вариант из того что хочется это лист нужной толщины и плазморезВариант!:vo: