ЧаПи |
Календар |
![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Киев
|
Приветик.
Мужчины, чет я боюсь уплотнитель порвать на крыше, ( водительская стойка к горбу. он вроде на штыре, можно тянуть вверх, не порву? |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Луцьк
|
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
Поблагодарили Василий Ш. за это сообщение: |
Sumrak (29.06.2021)
|
![]() |
#143 | |||
|
||||
Местный
|
Привіт, всім!
Піднімемо, згадаємо болючу тему?) В мене було болото, форсункам кірдик, все було ржаве, 3 вже замінив, дякуючи Віталіку . (Vuyko) "Крокодил не витримав, не ідуть діла" - яким я герметезував в 2016. Скоро їду за герметиком. В кого - який довго відходив? 2) я так і не зрозумів, ущільнювач + силікон чи просто силікон? p.s. я ще, промазав Крокодилом, пластикову панель , що до вітрового прилягає .. оце ппц мене цекає , мабуть ( хоча без праймера точно) |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Україна, Бердянськ
Авто: Trafic 2011, L2H1, G9U630, PF6 (012) + Каngoo II, 1,6b
|
Цитата:
Зарах досхочу матеріалів якими можно накрити двигун, щоб на нього нічого зверху не льляло! |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Житомир
|
я клав гумовий ущільнювач, помоєму D-образний, без силікону і без герметика, і нічого не тече. Не силіконив якраз для того, щоб без напрягу розібрати при потребі
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
Поблагодарили x_mad за это сообщение: |
Sumrak (16.11.2023)
|
![]() |
#146 | |||
|
||||
Местный
|
Цитата:
П.С. В мене, років з 30 тому куфайка в мороз -20 під капотом загорілася. Добре що вчасно побачив димок. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
Поблагодарили Postdove за это сообщение: |
Sumrak (16.11.2023)
|
![]() |
#147 | |||
|
||||
Местный
|
Холодно стало, в мене той крокодил під пластиком, крен відірву, зломаю все зараз, гаража нема теплого.. Тільки що спробував - ніж ломає..
Як його до квітня доїздити? Точніше досстояти, катаюсь раз в 2-3 тижні.. Може Дійсно чимось накрити мотор? Зараз звичайний поліетилен, целофан на моторі, головне не забути - кладу ганчірку на кермо, щоб не завести, якщо забуду����♂️ Читав, люди гумові коврики кидають.... P.s. зазделегіть купив знімач двірників на розетці ( 147 грн) раджу. Інтертулс, нібито міцний такий.. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 | |||
|
||||
Местный
|
Цитата:
![]() Цитата:
на дизелях пропеллери радіатора закоксовуються бо роками не вмикаються якщо кондиционером не користуватись! так куфайку і войлок ніхто і не пропонує кидати на двигло! Цитата:
Або листи спіненого EVA Перший м'якіший, другий жорскіший! І той і той здається не підтримують горіння. Єнавіть фольговані, але дешевше буде пливку самому наклеїти, щоб вода краще збігала. Найдешевше думаю буде туристичний килимок зарізати! Востаннє редагував vitos svp: 16.11.2023 о 16:46. Причина: Добавлено сообщение |
|||
![]() |
![]() ![]() |
Поблагодарили vitos svp за это сообщение: |
Sumrak (16.11.2023)
|
![]() |
#149 | |||
|
||||
Местный
|
Оце саме воно. Теж так робив, коли надворі дощ, а машина не в гаражі.Навіть, якщо забудете зняти коврик, то великої шкоди не наробите. Хіба що та ж проводка і трубки. Ще раджу зняти декоративну кришку на моторі, і компресором повидувати воду. Я ще в колодці форсунок шприцем солярку заливав, потім зняв форсунки руками. Але це на 1,9, не знаю, чи є куди залити на 2,0. Оп, глянув. Ковш радить на 2.0 залити туди веретьонку( обо інше гідравлічне).
А навіщо зйомник дворніків? Вони й руцями прекрасно знімаються. ![]() Цитата:
Цитата:
https://www.youtube.com/watch?v=8OvSKwWu0-c Востаннє редагував Postdove: 16.11.2023 о 17:03. Причина: Добавлено сообщение |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |||
|
||||
Местный
|
Цитата:
![]() ![]() ![]() на турбину поклав? Цитата:
Ну і гуде коли кондишен вмикаєш, на стоячій машині! Добавлено через 10 минут Для цього треба їх спочатку добре мазутою помастити, а не конвеєрі їх жабоїди на "суху" ставлять! На Кангу вухо повідка зламав коли руками знімав, воно з якогось люміневого сплаву відлите, ніяке на міцність! Прийшлося з розборки повідок купувати і мастити від душі! Востаннє редагував vitos svp: 16.11.2023 о 17:18. Причина: Добавлено сообщение |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#151 | |||
|
||||
Местный
|
Нє, мотор без турбіни був. Рукав від тряски на дорозі на випуский колектор з`їхав.
Сплав навіть не люмінєвий, це жлобський сілумін. Ніколи не змащував, але на будь якій машині легесенько знімав, жодного не зламав. Просто при зніманні треба після того, як відкрутив гайку, поводком погойдати вправо-вліво, щоб трохи провернути, от і все. Навіть на Мерседесах після цього легко знімаються, а там на конусній осьці дрібненькі шліци. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 | |||
|
||||
Местный
|
Цитата:
Знайшов дуже класне відео, коротко та ясно і кожен гвинт показує: https://youtu.be/oSSBKOPZ5_M?feature=shared |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 | |||
|
||||
Местный
|
Цитата:
Це приблизно так як титанові диски для авто, виготовлені всі з люміневих сплавів. Вуха на повідках дуже часто виготовляются литтям, причому з мінімальними товщинами стінок, а не пластичною деформацією (штамповкою), тому і ломаються, а не гнуться! На всіх віськах є шліци! |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 | |||
|
||||
Местный
|
Цитата:
На якихось авто( на яких точно не скажу, давно було) зустрічав оськи без шліців. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 | |||
|
||||
Местный
|
Цитата:
![]() Були випадки, щоб він ломався при роботі, а не при демонтажі? Значить там шпонка повинна бути, або якісь інший упор від проворота! Я таких не зустрічав. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 | |||
|
||||
Местный
|
Так я про це і писав раніше. Нє, ну мотиляти моторчиком це абсурд, а от, якщо при відкрученій гайці легенько погойдати поводок руками( щітка при цьому повинна бути в нормальному положенні, тобто прижата до скла).То поводок легесенько знімається.
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 | |||
|
||||
Местный
|
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 | |||
|
||||
Местный
|
Чому? Я в себе на Віваро знімав саме так, поводки цілі. І при цьому видно було , що вони з заводу ще ніколи не знімались.
Та ну... На фольксовьких моторах шестерня розпредвалу без шпонки, просто на конусі. На генераторах Мерседес і МАН, виробник Бош, 24 В 80 А, шків без шпонки сидить навіть не на конусі, просто на циліндричному валу. А то якісь поводки, навантаження мізер. Ну, звісно, якщо щітки не примерзли.. Востаннє редагував Postdove: 22.11.2023 о 21:16. Причина: Добавлено сообщение |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 | |||
|
||||
Местный
|
Яким чином тоді виставляється положення розподільчих валів, відносто колінчастого вала?
Як відсутня шпонка, зачить є щось інше!!!! на торці вала/шестерні! |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Параметри теми | |
Параметри перегляду | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Розділ | |||