ЧаПи |
Календар |
![]() |
![]() |
|
Технічні питання Загальний розділ для технічних питань |
![]() |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
![]() |
#701 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Україна, Бердянськ
Авто: Trafic 2011, L2H1, G9U630, PF6 (012) + Каngoo II, 1,6b
|
В мене Тopla червона 100 Аг
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#703 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Україна Умань
|
Рік тому взяв Реношний оригінал на 85А . Надіюсь не дарма переплатив , поки живий.
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#705 | |||
|
||||
Местный
|
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
Поблагодарили vitos svp за это сообщение: |
филин (22.10.2023)
|
![]() |
#707 | |||
|
||||
Местный
|
Прикалуєшся?. Виробник вказаний просто на етикетці.
Добавлено через 1 минуту Я в курсі. Просто, цікаво чиї акуми зараз ставлять. В мене "реношний оригінал" Варта Востаннє редагував М'арк: 22.10.2023 о 19:29. Причина: Добавлено сообщение |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#708 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Україна Умань
|
А біс його знає , як не вертів , а виробника не угледів
![]() Востаннє редагував sergeyss9: 23.10.2023 о 10:29. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#709 | |||
|
||||
Местный
|
Та ладно! На кой тоді туди ще ліпити наклейку Renault? чи напис виробника відформовано на корпусі АКБ і лениві хранцузи його не зрізають?
Востаннє редагував vitos svp: 23.10.2023 о 11:03. Причина: Добавлено сообщение |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#710 | |||
|
||||
Местный
|
Цитата:
Вставлю так https://photos.google.com/photo/AF1Q...ZSfYnPy3YjPYRB Востаннє редагував М'арк: 23.10.2023 о 20:16. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#711 | |||
|
||||
Местный
|
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#713 | |||
|
||||
Местный
|
Весь світ завалено товарами з Кітая, а от моторної оливи і АКБ з країни світового фуфла я щось не зустрічав!
Маю надію ви зрозуміли про що я! P.S. Погнав я в 2010 році на перше ТО жінкіну Кангу, ну і попросив показати що будуть заливати і які фільтра ставити. а на повітряному фільтрі в коробці Renault - Made in China! Кажу - нафуй! Мені потрібен оригинальний - французький, в крайньому випадку Європейського виготовлення! Тільки шо тільки з Парижу не дзвонили вмовляти! Всіх нафуй! Я в Вас придбав французьку машину, а не кітайську, в Договорі написано оригинальні з/ч, значить оригинальні, в т.ч. по країні виробництва! В кінці кінців, привезли фільтр в коробці Purflux? Made in France! на який я і погодився! Придбав кітайський товар - не питай чому не маєш роботи і в діда з бабою замала пенсія! |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#714 | |||
|
||||
Местный
|
В 2008 році купував оригінальні VW фільтри, паливний і масляний на ЛТ-шку. Так там не те що на коробці, прямо на фільтрі було написано made in China. І Фольксваген взагалі для своїх машин з 2005 року використовує китайський метал для виробництва кузовів.
Цитата:
І ще, такий простий приклад. Серед побутових кондиціонерів номер 1 по якості це звичайно японський Daikin. А от далі починається цікаве. В 30 км від Шанхая знаходиться велетенський завод Gree, який виробляє 30% від всіх кондиціонерів в світі. Так-так, на ньому виробляються кондиціонери Самсунга, LG, Панасоніка і багатьох інших відомих брендів. Під власною маркою Gree також випускає дуже якісні кондиціонери( у мене 2 шт таких працюють вже 10 років). І що ще цікаво, японський Daikin( той, що номер 1 ) в деякі свої моделі встановлює компресори Gree , а Gree навпаки, використовує іноді компресори Daikin. Востаннє редагував Postdove: 25.10.2023 о 15:42. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
Поблагодарили Postdove за это сообщение: |
М'арк (26.10.2023)
|
![]() |
#715 | |||
|
||||
Местный
|
vitos svp, теж хотів написати, чи бачив ти на акумуляторах країну-виробника? ) Бо те, що частину з них роблять в Китаї - факт.
Про масло не в курсі, але, підозрюю, що теж. Добавлено через 13 минут Купив Кнехт з таким же написом ))) Востаннє редагував М'арк: 26.10.2023 о 21:46. Причина: Добавлено сообщение |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#716 | |||
|
||||
Местный
|
Родичу недавно обслуговував Гольфа. Кнехт масляний - made in China, паливний- made in Korea !, повітряний-Румунія. Все Кнехт, до речі, корейський виглядав дуже серйозно. Паливний Sofim made in China завернув назад, наче в сараї зроблено... Мені от цікаво, невже і Purflux? Якщо так, то після нього нічого нормального вже не залишилось... З акумуляторів у Exide точно завод є в Польщі. На стікерах пишуть made in Europe. А от чи виготовляє цей завод всі типорозміри, це вже питання. Можуть підмішувати і з заводу в Індії. Ось до речі відео, як в Індії, буквально в сараї виробляють гальмівні барабани на вантажівки. І це кустарна "літейка"! https://www.youtube.com/watch?v=0GyDCGMrcpk Востаннє редагував Postdove: 27.10.2023 о 16:56. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#717 | |||
|
||||
Местный
|
Пакістан швидше.
Не перший раз бачу подібні ролики. Якщо чесно - враження, що відео постановочне. Я , практично, не вірю, що барабан, відлитий таким способом, може працювати. Плюс, схоже, в кінці показано не ті барабани, що після відливки. Максимум, що можу хоч якось припустити, що то робиться для якоїсь древньої рідкісної тихохідної техніки. Плюс, навряд чи собівартість вийде дешевше заводського, навіть при тому, що працюють за копійки і підручними засобами. Sorry за флуд |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#718 | |||
|
||||
Местный
|
Цитата:
Цитата:
Ще бачив, як так само в сараї реставрують ротори до стартерів. Процес починається з випалювання лаку і клею на шині, щоб її витягти. На виході- досить презентабельний ротор. Востаннє редагував Postdove: 29.10.2023 о 07:33. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#719 | |||
|
||||
Местный
|
Добавлено через 1 минуту
Ну, я трохи вивчав технологію металів, і ще раз можу повторити : те, що вони віділляли, ходити не буде. На барабанах в кінці видно відлиті цифри, а на болванці, по якій робили форму, цифр не було видно Востаннє редагував М'арк: 30.10.2023 о 17:36. Причина: Добавлено сообщение |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#720 | |||
|
||||
Местный
|
Цифри(у) видно, коли починають оббивати глину з болванок, наприклад на 18:06. Але ж такі дикі непроливи!, так само і раковин буде багато. Такий барабан буде давати сильну вібрацію, але ходити буде. Основна сила(тертя) працює не радіально на розрив, а по колу. Сили нажиму гальмівних колодок не достатньо для розриву навіть такої халтури. Китайське сарайне виробництво приблизно таке саме, як на відео. Але є і дуже якісний заводський китай. Все залежить від ТЗ замовника, і коштів, які він готовий заплатити за якість товару.
Років 20 тому торговець взяттям розказував, що бачив в Китаї на фабриці таке. На стенді стоять 10 чи 12 пар кросівок "Адідас". З виду всі однакові. Але, перша коштує 5 доларів, остання-150. Інші- пропорційно, ну і якість відповідно до ціни. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Параметри теми | |
Параметри перегляду | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Розділ | |||
Выбор телевизора | IT технологіі | |||