ЧаПи |
Календар |
![]() |
![]() |
|
Двигун та паливне обладнання Загальні питання |
![]() |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
![]() |
#721 | |||
|
||||
Местный
|
А там точно про заслонку? "Throttle" це акселератор. Дросельна заслонка на M9R якоcь впливає на керування тягою? Я думаю, що мова йде саме про педаль газу.
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#722 | |||
|
||||
Местный
Звідки Ви: Україна Умань
|
Цитата:
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#724 | |||
|
||||
Местный
|
Подивіться Оп-комом роботу педалі газу, а саме поточні показники. Навіть без запуску. Просто натискуєте на педаль, і дивитесь. Там є 2 сенсори. У одного при натисканні педалі показники в % збільшуються, у іншого- зменшуються. І це має бути дзеркально симметрично, і в сумі давати 100%. Якщо один з датчиків буде шкандибати, буде помилка по педалі.
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#725 | |||
|
||||
Новичок
Звідки Ви: Киев
|
Цитата:
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#726 | |||
|
||||
Местный
|
У мене на сенсорах педалі все зовсім по іншому, правда мотор 1,9. Але думаю, що педальку навряд чи при ресатйлінгу поставили іншу.
Немає знайомих, у яких машина з мотором 2.0, щоб глянути параметри по педалі? ПС. Групи параметрів листати не потрібно, просто постійно дивитись тільки параметри педалі. Востаннє редагував Postdove: 08.06.2024 о 18:45. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#727 | |||
|
||||
Местный
|
Вибачаюсь. Обидва сенсори педалі газу в % показують синхронно одні і ті самі значення. А от значення в вольтах відрізняються, сенсор 1 показує приблизно в 2 рази більше значення, ніж сенсор 2. Мотор 1,9.
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
Поблагодарили Postdove за это сообщение: |
филин (12.06.2024)
|
![]() |
#728 | |||
|
||||
Новичок
|
Цитата:
Але коли авто постоїть без клеми хоча б ніч, - тоді стартує з напівоберта. Помилок - жоних - опком не відображає. Відповідно, жоден електрик не береться за такий ремонт, кажуть - привозьте тільки тоді, коли не заводиться. Але невідомо, що зробити, щоб вона не заводилась? Якщо вона вже завелась, то повторно заглушити і завести пробував і 10 разів підряд - заводиться завжди з напівоберта. А через пару годин - не заводиться і з 10 спроб, поки акумулятор не сяде. Хоча перших 6-7 спроб стартер крутить дуже гарно. Є підозра, що імобілайзер не дає йому стартувати, але ж - жодної помилки! як таке ще можна діагностувати? |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#729 | |||
|
||||
Местный
|
Цитата:
Коли не заводиться, попробуйте таке. Натискаємо кнопку зброса кілометражу, держимо і вмикаємо запалення. Починає йти тест панелі приладів. Далі можна дочекатись закінчекння тесту, можна просто перервати тест, ще раз натиснувши кнопку. Цей трюк допомагає при проблемах з іммо. Ще може пропадати контакт по ДПКВ, або недостатній тиск в системі. Треба дивитись Опкомом реальні параметри, коли не заводиться. Ще спробуйте завести на поліролі Плак. Якщо заведеться, буде ясніше, куди рухатись далі. Тільки поліролі достатньо один пшик, так щоб поршні не дзвеніли. Бризкати в патрубок інтеркулера,той що йде до впускного колектора. Востаннє редагував Postdove: 07.07.2024 о 11:50. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
Поблагодарили Postdove за это сообщение: |
М'арк (07.07.2024)
|
![]() |
#730 | |||
|
||||
Новичок
|
за 12 років користування автомобілем - 5 разів міняв цей датчик колінвала, попередній раз заміна не допомогла, була проблема в роз'ємі - опком видавав невидаляєму помилку по цьому датчику, а інший роз'єм знайти у продажу не вдалось навіть у офіціалів, а на розбірці продавався ще гірший, ніж мій, тому електрик припаяв його наглухо без роз'єму - проблема зникла на 2 роки. Тепер знову періодично не стартує, але за цілий місяць лише один раз виникла помилка по цьому датчику і була успішно видалена опком'ом, більше не з'являлась, хоча й продовжує не заводитись. цікаво дізнатись, чи може бути та ж сама проблема, але без виникнення читабельної помилки з цим кодом?
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#731 | |||
|
||||
Местный
|
Цитата:
Ні, має бути збережена помилка P1372. Якщо глянути сканером саме в той момент, коли не заводиться, то буде показувати іншу помилку- "розсинхронизація датчиків ДПКВ і ДПРВ". |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#732 | |||
|
||||
Местный
|
Маю щось аналогічне. Правда, через трохи заводиться, після умовного "постукуванню по колесу". Помилок ніяких не зберігається. Ну і в мене таке було двічі за три роки. Але, сам факт дуже неприємний, звісно ... Ще три рази було, що після старту не вмикалась приборка, взагалі - стрілки лежать, індикатори і підсвітка не працюють. Треба сказати, що у всіх трьох випадках саме в момент пуску двигуна я на приборку не подивився, відповідно, що там відбувалось не знаю. Пов'язавши ці випадки, розібрав контактну групу замка - на селекторі є помітне спрацювання, але , навряд, чи то є причиною.
Як на мене, теж схоже не імобілайзер. Добавлено через 2 минуты Треба запам'ятати , про всяк випадок Востаннє редагував М'арк: 07.07.2024 о 20:22. Причина: Добавлено сообщение |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Параметри теми | |
Параметри перегляду | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Розділ | |||
Смарт ТВ, все вопросы. | Домашні питання | |||