Цитата:
Допис від Vetal
Я - реалист. Машина нужна для бизнеса каждый день, поэтому стараюсь узнать о машинке как можно больше, чтобы сделать правильный выбор.
|
Не ображайтесь, те що Ви питаєте, перепитано вже мільйон разів і не тільки на цьому форумі, тож і відповіді відповідні (бачите, каламбур уже вийшов). Я, особисто тут недавно, але вже разів десять пишу одне і те ж, та нові користувачі все рівно створюють теми: допоможіть вибрати..., порадьте що взяти..., підскажіть що краще... і т.д. і т.п. Так що нецікаво радити, однаково всі наступають на одні і ті ж граблі. От скажіть як робоча машина маючи 7 років, може мати пробіг 100 тис км? Так ні, - кожен раз, кожен хоче мені довести, що таке можливо! А от навіщо воно мені, хтось спитав? У мене машина за 4 роки мала 150 тис + 50 зкрутили. Моя думка за рік 40-50 тис, хочете вірте, хочете - ні, мені байдуже. Це ж і Ви думаєте, що за порадою візьмете постарше і з поменшим (начеб-то) пробігом, то буде дешевше і легше ремонтувати, а коли так попадаєте - то починається машина г...но, і те полетіло, і те обломилось, і те не працює. Та зношене воно все, що більше(старше), що менше(молодше).