Перегляд одного допису
Старий 03.08.2010, 23:05 #67
Чижик Чижик зараз поза форумом
Маклауд

Звідки Ви: Файне Місто

Вік: 41
Дописи: 8.987
Вы сказали Спасибо: 2.619
Поблагодарили 5.215 раз(а) в 2.778 сообщениях
Репутація: 3
Чижик Чижик зараз поза форумом
Маклауд

Звідки Ви: Файне Місто

Вік: 41
Дописи: 8.987
Вы сказали Спасибо: 2.619
Поблагодарили 5.215 раз(а) в 2.778 сообщениях
Репутація: 3
Типово

Цитата:
Допис від Nazar  - Пост 69010 - Фото 1
Сідухи всі однакові на вигляд, єдине середня сідуха трошки вужча так як три широкі не вміщаються по ширині, а вузькі багато вільного місця по бокам, ставили довго і нудно і в результаті я вибрав так. Всі 6 седінь перетянули під передні, а передні не хотів перетягувати, так як вони в ідеальному стані, шкода було.
На підлогу дав сіру гуму, обезшумили всі двері, боки і дах.

По грошах вийшло 900 зелених, для прикладу в нас тут за таку роботу мені сказали 1200 і якість роботи набагато нижча.

Взагалі сподобалась робота, хоть і я стояв цілий день біля машини і дивився за роботою, щоб халтури не було, так ще коли закінчили роботу прийшов керуючий, передивився всю машину і сказав пацанам де ще треба доклеїти обшивку якщо погано трималась і так далі.

Чижик думав коли буду вертатись заїду так як і казав, але назад поїхав через Рівне і Луцьк, а то у вас дороги жах а там 140- 160 їхав місцями де не було знаків.
По баблу нормально как для большой машинки.

Интересет как они тебе сидухи к полу крепили?

То што не заехал не беда. Ещё встретимся.
А про дороги можеш не расказывать. Я недавно ездил итальянцев со Стрийского вокзала забирать.

И Назар. Номер мобилы поменял? Ато я званил, а там девушка-автоответчик мне ответила. :rolleyes:

Все, что угодно, кроме бессмертия, — бесполезная трата времени. (С) Бендер, Футурама
...
Чижик зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору