Перегляд одного допису
Старий 18.07.2010, 17:51 #36
Nazar Nazar зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Львів, Стрий

Вік: 36
Дописи: 1.617
Вы сказали Спасибо: 225
Поблагодарили 267 раз(а) в 205 сообщениях
Репутація: 0
Nazar Nazar зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Львів, Стрий

Вік: 36
Дописи: 1.617
Вы сказали Спасибо: 225
Поблагодарили 267 раз(а) в 205 сообщениях
Репутація: 0
Типово

Чижик, та яке на руках, з нашою дибільною владою і системою, не могли цілий тиждень зробити мені сертифікат на митницю, тому вчора прийшлось відігнати машину на стоянку митниці, тепер не зможу забрати поки не буде оформлених всіх документів з митниці, а стоянка коштує перший день 150грн, а наступні по 50.
Правда звонили сьогодні сказали сертифікат вже готовий, тому думаю завтра машину заберу, а в вівторок поставлю на номера і до кінця тижня зїзджу Бердичів перешию в пасажира, вот тоді і буду знати кінцеву суму.

А машина просто звір, хоть там мотор і 2,0 але вона шустріша і потужніша ніж Хюндай. Радує наявність 6 передачі якої не вистачає в Хюндаї, вчора на Львів по трасі їхав 160(може і більше , просто не хотів так як не знаю машини), при тій швидкості в салоні тишина, мотор ледве чути, а це ще без обезшумки. Мягкість підвіски виправдала мої сподівання на всі 100%.

Чижик якраз добре, що приїхав є питання, на штатному екрані там де висвітлює температуру світяться 4 риски, це проблема з підключеннями дротів чи просто не має термометра?
Nazar зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору