|
Местный
|
|
Звідки Ви: Львів, Стрий
Вік: 36
Дописи: 1.617
Вы сказали Спасибо: 225
Поблагодарили 267 раз(а) в 205 сообщениях
|
|
Местный
Звідки Ви: Львів, Стрий
Вік: 36
Дописи: 1.617
Вы сказали Спасибо: 225
Поблагодарили 267 раз(а) в 205 сообщениях
|
Вчора вирішив пройтись пішки, відводив в 3 ночі знайому до хати, а вулиця там пряма довжиною 2 км, яка закінчується поворотом на 90 градусів, а спереді битоний 2 метровий паркан заводу(самий край міста), по тій вулиці люблять ганяти різні шумахери, є де розігнатись і мєнтів там ніколи не буває. Так вот ідем чую заді летить такий шумахер, відійшов на тротуар він пролетів попри мене більше сотки точно, це причому 200 метрів до повороту, дивлюсь і одночасно чую за пару секунд звук гальм і удар і габарити погасли, я зразу туди, прибіг за пару секунд якраз водій вилазив з машини. Результат: водій був сам розбив собі ніс, все решта ціле, машина девятка, влетіла прямо в битоний паркан так , що розламала його пополам, а сама машина має загнутий до половини перед, розбите лобове і рама не хило подалась, що двері не могли пізніше закрити.
Далі також було цікаво, водій виявився мій знайомий, і прибіг сторож з заводу сказав, що визвав мєнтів будем зараз розбиратись, було вирішено з знайомим до їх приїзду, все прибрати геть, приїхали знайомі бусом, відбуксували машину в кущі подальше в лісосмугу, там все позбиралось, номер я знайшов на відстані 10 метрів за парканом, і якраз в часно перед приїздом ментів всі свалили звітам, все зробилось менш ніж за 10 хв. Вот така весела нічка була.
|