Перегляд одного допису
Старий 06.03.2026, 21:14 #16
sergeyss9 sergeyss9 зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Україна Умань

Вік: 41
Дописи: 564
Вы сказали Спасибо: 177
Поблагодарили 342 раз(а) в 231 сообщениях
Репутація: 0
sergeyss9 sergeyss9 зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Україна Умань

Вік: 41
Дописи: 564
Вы сказали Спасибо: 177
Поблагодарили 342 раз(а) в 231 сообщениях
Репутація: 0
Типово Відповідь: Друга АКБ в автомобілі (варіанти під'єднання).

Цитата:
Допис від vitos svp  - Пост 470491 - Фото 1
Думаю гавкнути може від навантаження, а не від потужності мережі! Якщо вони адекватні розробники, то повинні біли обмежти струм на зарад АКБ.
На виході 220V, теж повинен бути якись захист.
Сонячні інвертори/контролери мруть при перевищенні струму/напруги по входу . Свинцевий акум має великий опір - тому по зарядці проблем не буде.

Електроніка даної приблуди живиться від акумулятора . Тому важлива правильність/послідовність підключення . Просто від'єднати 1 акум і підключити 2 може вилізти боком !!!
Сам інвертор 220В має захист по перевантаженню , заміри йдуть по шунту . Але в жодного інвертора не бачив запобіжника по виходу  - Пост 470491 - Фото 2

Цитата:
Допис від vitos svp  - Пост 470491 - Фото 3
Поки не можу представити, що мені буде потрібно в машині вмикати потужністю більше 200W. через СТЕК планую підзаряжати стартову акб від другої АКБ. .
Сонячний контролер по факту це і є зарядник .

Цитата:
Допис від vitos svp  - Пост 470491 - Фото 4
Щось вона в мене 14,5 V, з ранку лише має.
Може 12,5 ?

Цитата:
Допис від vitos svp  - Пост 470491 - Фото 5
Це я так розумію голандський бренд в зеленій енергетиці, тіпа "Дніпро-М" в інструменті. Самі вони розробники, чи просто продавани кітайсько-індійських виробів, не знаю, тому коментувати неможу!
Дніпро Ме тут і поряд не валялось... Раніше писали що це Тайвань , завтра напишуть шо Гондурас х.з. Але воно брендове і зроблене для людей , продається по всьому світу - на відміну від Дніпро Ме - Пост 470491 - Фото 6

Востаннє редагував sergeyss9: 06.03.2026 о 21:21.
sergeyss9 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору