Перегляд одного допису
Старий 17.08.2024, 06:49 #1445
филин филин зараз поза форумом
Пользователь

Звідки Ви: киев

Вік: 65
Дописи: 42
Вы сказали Спасибо: 2.063
Поблагодарили 30 раз(а) в 27 сообщениях
Репутація: 0
филин филин зараз поза форумом
Пользователь

Звідки Ви: киев

Вік: 65
Дописи: 42
Вы сказали Спасибо: 2.063
Поблагодарили 30 раз(а) в 27 сообщениях
Репутація: 0
Типово Re: Відповідь: Выбор зимней резины.

Цитата:
Допис від М'арк  - Пост 470024 - Фото 1
По вибору європейська/скандинавська - я однозначно рекомендую скандинавську. Європейський протектор в більшості виробників зараз це якась фігня, більш на всесезонку похоже. По Європі, де комунальники працюють не просто своєчасно, а навіть на випередження погоди, воно, може, і норм. Але в нас, навіть в останні малосніжні зими чистять і не вчасно, і не всюди. Знову ж, залежить де ти живеш/їздиш і наскільки критично тобі не виїхати через непогоду. Хтось і на літній перебивається, комусь всесезонки вистачає. Напр., в мене, якщо випаде сантиметрів 15 снігу, то я можу й додому не втрапити, бо підйомчик є невеличкий, але западлістський такий.
Відносно китаю, треба розуміти, що в зимової шини є два основних і трохи різних завдання : вигребти з снігу і триматись на швидкості за слизьку дорогу. От зі снігу гребе , практично, виключно за рахунок протектора. Чим глибший він, і чим більша відстань між ламелями, тим краще гребе. Грубо кажучи, дубова шина з хорошим протектором виїде краще, ніж м'якенька шина з густим і мілким протектором. Тобто, для того, аби подалі зіїхати і звідти виїхати шину можна вибирати чисто візуально. А от на швидкості працюють інші фактори - склад гуми, кількість отих дрібних прорізів і те, наскільки правильно розраховане розміщення і форма ламелей. І тут треба покладатись на виробника.
 - Пост 470024 - Фото 2всесезонка рулить  - Пост 470024 - Фото 3клімат пробки життябуття відбили охоту паритись ще й з шиномонтажками постійно - Пост 470024 - Фото 4 - Пост 470024 - Фото 5 дорожча якість пріорітет - Пост 470024 - Фото 6
филин зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору