Цитата:
Допис від Postdove
Так між ніхромом і колбою фільтра все одно знаходиться рожева піна, чи там щось ще є?
|
Я йому одне, він мені все одно хоче щось інше доказати. Хоч би фото роздивився.
Цитата:
Допис від Postdove
...Так, але проточні підігріви Stanadyne продаються масово. Фільтр купувати не потрібно.
|
фото або посилання про що іде мова.
Цитата:
Допис від Postdove
...
... Постійно будівельним( іноді побутовим) феном, при -10 і нижче грію помпочку на мокру автономку на іншій машині. Дує повітря біля 100 град, руку втримати неможливо, то в тебе фен слабий, або тиристор треба міняти.
|
Я грів одного разу жінкиним феном, і то не на фільтр, а у впускний колектор дизеля, щоб його запустити.
Навіщо гріти помпочку на мокрій автономці? І що то таке - помпочка? Помпа ОР чи паливний насос автономки?
Цитата:
Допис від Postdove
... Bosch завжди виготовляв паливні фільтри. Але, мова йшла не про фільтр, а про круглий підігрівач Bosch( на жаль фото не можу додати). Він універсальний, можна ставити як окремо, так і між кришкою і колбою багатьох фільтрів европейських авто( бачив на Івеко Дейлі та Ман), з діаметрм фільтра 76мм.
|
Bosch виготовляє паливні системи авто, електрообладнання і інші серйозні автокомплектуючі, але не виготовляє фільтра, АКБ, лямпочки, склоочисники і багато іншого, що продається в упаковці з написом Bosch!!!
Цитата:
Допис від Postdove
...В чому конретно недосконалість? Так, один мінус, немає можливості підігріву до старту двигуна.
|
цього замало? для прогріва паливної магістралі повинен грітись забірник в баку і магістраль повинна мати теплоізоляцію - добре підходить теплоізоляція каучукова, для кондиционерів.
Цитата:
Допис від Postdove
...Думаю, що розумні люди( я про власників) вже перенесли фільтр під капот. Але, якщо фільтр під днищем, то можливо в бакові є електронасос.
|
Я тебе умоляю! Де ти бачив в нас розумних людей.
Цитата:
Допис від Postdove
...
...Ти знову неуважно читаєш. Мова йшла про портативну газову горілочку з балончиком. Полумя в неї 30 см, гаряче повітря- приблизно метр.
|
яка різниця, паяльна лампа, газова форсунка якою обсмалюють свиней або рубероїд на криші гріють чи міні форсунка!
То тебе не бачив контролер з ТБ. Вогнегасник в другій руці тримаєш коли форсункою під капотом колдуєш?
Цитата:
Допис від Postdove
...Знову неуважно читаєш, мова йшла про проточний Stanadyne, без будь-яких картріджів. Зараз в Україні є за 3500.
|
слова до діла не приштопаєш. давай фото за що іде мова!
Хочу впевнетись чи добре я знаю тему за їхні фільтра з підігрівами.
Цитата:
Допис від Postdove
...
І, найголовніше. Твої 2 пляшки тепер повністю відміняють розігрів фільтра феном, чи газовою горілкою . Ще раз дякую. Але, тут теж треба обережно, щоб не хлюпнути воду на ремінь ГРМ.
|
яке

, це реальна історія з моїм Трафіком. Я ним користуюсь лише на дальні поїздки. Ще до війни зустрічали НР в Карпатах, снігу ніц не було як і морозів, повертались числа 10 січня і я в Василивці, за 150 км до дому залив ДТ на є.аному ЛукОйлі, була плюсова температура, повернувся додому, поставив машину в бокс, де вона і простояла до середини лютого. На ранок треба було виїзжати в відрядження, я ввечері перегнав Трафіка на стоянку коло дома, зранку прийшов, а вона не заводиться, від слова зовсім! Мороз був градусів 10 не більше, а трубка паливна біла-біла!
В мене була в машині пляшка з водою, я її зарізав, охоронець нагрів в чайнику води, я фільтр скинув з кріплення і завів в обрізану пляшку, залив туди гарячої води, поливав ще на грушу. Поки фільтр відходив в воді, нагріли другий чайник, поміняли воду на гарячу в пляшці, полив знову грушу і о чудо дизеляка завівся, пару разів перднув і рівненько собі став робити. Тварі торгували літнім ДП, бо погода до нового року була плюсова!
Після чого я зробив висновок, що так зване зимове ДТ вони каламутять на нафтобазах, добавляючи бензин, або в кращому випадку присадки.
Добавлено через 12 минут
Цитата:
Допис від Postdove
... Підігрівачі Бош і Станадін коштують в рази дешевше. І, підігрівач Бош дійсно примітивний, але мегаефективний і так само меганадійний.
|
Про цей іде мова?
чи про цей його варіант:
Поясни чим вони принципово відрізняються від штатного підігрів в кришці фільтра Пурфлюкс?
Вони що розігріють запарафінений фільтр, навіть в металевій колбі?