Цитата:
Допис від Poroh
Як у вас оті 7 виходять... не допетраю...
|
Цитата:
Допис від Postdove
В попередньому пості мова йшла про Трафік2, з моторами 1,9 та 2,0. По трасі реальний розход 6,5, місто 8
|
Так, про Трафік ІІ, вірніше Віваро А, 2,0.
На бортовому витрату мені підключили півтора місяці назад, тому на достовірність не претендую, але середній бачив 7,3 - 7,7 (хоча б за пів року-рік можна робити якісь висновки). До цього такої функції в мене взагалі ніколи не було. Завжди, і не на одній машині, міряю від повного до повного. Похибка нівелюється кількістю замірів, а я рахую, практично, завжди (хіба, забуду, або заправляюсь не до повного, що буває рідко). Причому, на різних АЗС. Виходило від 7,2 до 8,3 л/100км. Найчастіше десь 7,7-7,8. Пробіги в мене , більшість, за містом.
Цитата:
Допис від Postdove
По трасі реальний розход 6,5
|
Ну, не знаю ... Ніяк в мене так не виходить. 7,2 мінімум (по заправках) і то один раз за три роки таке було.
Цитата:
Допис від Postdove
Хоча метод правильний
|
Якщо вже хочете ідеально правильний метод - береться мірна посудина від якої заживлюється паливна система. Посудина кріпиться перед очима, щоб бачити рівень. Випалюєте з неї відміряну кількість палива і ділите на пробіг. Так можна виміряти витрату по трасі, по місту, при певній швидкості чи в певних умовах. /Якщо так хтось замарочиться- я офігію ))) /