Перегляд одного допису
Старий 25.10.2023, 09:26 #9
Postdove Postdove зараз поза форумом
Местный

Дописи: 339
Вы сказали Спасибо: 22
Поблагодарили 74 раз(а) в 63 сообщениях
Репутація: 0
Postdove Postdove зараз поза форумом
Местный

Дописи: 339
Вы сказали Спасибо: 22
Поблагодарили 74 раз(а) в 63 сообщениях
Репутація: 0
Типово Re: Выбор Аккумулятора

В 2008 році купував оригінальні VW фільтри, паливний і масляний на ЛТ-шку. Так там не те що на коробці, прямо на фільтрі було написано made in China. І Фольксваген взагалі для своїх машин з 2005 року використовує китайський метал для виробництва кузовів.
Цитата:
Допис від vitos svp  - Пост 469328 - Фото 1
Весь світ завалено товарами з Кітая, а от моторної оливи і АКБ з країни світового фуфла я щось не зустрічав!
Маю надію ви зрозуміли про що я!
На жаль, виробники автотоварів, і нших товарів, мають звичку на зроблене на їхніх заводах, розміщених в Китаї, ставити надпис "Made in EU".

І ще, такий простий приклад. Серед побутових кондиціонерів номер 1 по якості це звичайно японський Daikin. А от далі починається цікаве. В 30 км від Шанхая знаходиться велетенський завод Gree, який виробляє 30% від всіх кондиціонерів в світі. Так-так, на ньому виробляються кондиціонери Самсунга, LG, Панасоніка і багатьох інших відомих брендів. Під власною маркою Gree також випускає дуже якісні кондиціонери( у мене 2 шт таких працюють вже 10 років). І що ще цікаво, японський Daikin( той, що номер 1 ) в деякі свої моделі встановлює компресори Gree , а Gree навпаки, використовує іноді компресори Daikin.

Востаннє редагував Postdove: 25.10.2023 о 14:42.
Postdove зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору
Поблагодарили Postdove за это сообщение:
М'арк (26.10.2023)