|
Новичок
|
|
Звідки Ви: Akhmatovoi st
Вік: 46
Дописи: 8
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 2 раз(а) в 1 сообщении
|
|
Новичок
Звідки Ви: Akhmatovoi st
Вік: 46
Дописи: 8
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 2 раз(а) в 1 сообщении
|
Re: Выбор летней резины
Тоді похваліться про свої досягнення та експерименти у цьому питанні. Бо я машин 10 вже перебував(як собі так і друзям) і як написав вище маю 2 повних гаражи гуми від своїх екпериментів. Думаю мало хто в Украінні та навіть ширше настільки помішаний як я на цих клятих колесах. ) Але завжди радий пізнати щось нове та перейняти ще більш крутий досвід чим у мене
Покажу своих несколько работ - все машины мои кроме логана. Лифт - это на любителя, а вот бОльшие колеса, дающие больше комфорта еще никому не помешали на наших дорогах.
На фото калькулятора резина которую буду ставить на трафик. Сегодня вымерял с линейкой - все влазит с запасом. Передок 205/80/16 а задок 235/70/16. На зад не обязательно ставить такю ширину, просто у меня ее много в гараже валяется и надо выкатывать. Вылет легкосплавного диска нужен в диапазоне 45-50, в идеале 47-48. Привязываемся к задку т к там резина шире и колесо должно нырять в арку и не перегружать ступичный подшипник. На передок можно докинуть 5 мм проставки на ступицу если захочется чуточку красивее вид
Востаннє редагував alyoshik: 19.06.2022 о 21:08.
|