Цитата:
Допис від Postdove
На бердичівському я не їзджу, а ти?
На швидкості тепла достатньо, навіть для другого ряду.
Щоб поставити перегородку це ж мабуть треба неабиякі знання. Коротше так, зробиш відео, як ставив перегородку- обов`язково зроблю і собі.
Добавлено через 2 минуты
А мотор з коробкою чиї: Делфі, чи Денсо?
==============================
До речі, штатний електричний сервопривід можна переробити на декілька фіксованих положень( в принципі достатньо двох, крім крайніх). Для цього треба буде Ардуіно, пару датчиків Хола( або герконів), ну і написати скетч. Або ще краще, поставити модельну сервомашинку( замість штатного), під неї і скетчі готові можна знайти. Якщо колись буде вільний час, треба буде це зробити.
|
- які перші букви Vin коду твого буса і в якому році він заїхав до України?
- в мене варіант - "Сам Пан склепав" з фургона пригнаного під замовлення;
- от тільки не треба розповідати мені про тепло/прохолодно на задніх рядах!!! Навіть якби теплової потужності двигуна і передньої пічки вистачало би на весь салон, то нікуди не дівається проблема розподілення повітряних потоків теплого/горячего повітря;
- ніяких знань, натягни плівку і відчуй різницю. Машину я іпереганяв з Рівного в листопаді 2012 року, з перегородкою, було тепло! Зняв перегородку одразу як приїхав додому і відчув різницю з і без перегородкою відразу! Н.Р. 2012/2013 іздив з Кумом зустрічати в Східницю, ще на не переобладнаному бусі, на домашніх кріслах, без скла, щоб не мерзнути обтягував будку підложкою під ламінат!
- а х.з.! Якщо вірити інтернету, то мій двигун був розроблений італійською компанією як 2,2, потім розтягнули до 2,5. Яка конкретно фірма виготовляє, може і Рено, а може і не Рено.
Тільки на жінкіной Кангу купляв рейку - Рейка TRW відрізняється від рейки Ренаульт, тільки зчуханим значком Ренаульт на корпусі рейки.
Так хто є конвеєрним виробником рейок на Кангу - TRW чи Renault?