Перегляд одного допису
Старий 20.10.2009, 14:52 #10
Nazar Nazar зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Львів, Стрий

Вік: 36
Дописи: 1.617
Вы сказали Спасибо: 225
Поблагодарили 267 раз(а) в 205 сообщениях
Репутація: 0
Nazar Nazar зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Львів, Стрий

Вік: 36
Дописи: 1.617
Вы сказали Спасибо: 225
Поблагодарили 267 раз(а) в 205 сообщениях
Репутація: 0
Типово

Да мужик кадер,блін за таке по зубам дістають.
Потрібно собі камеру поставити відео можна накидати, тільки на вихідних троє так конкретно підрізали, БМВ, Шкода Октавія і Паджеро, двоє перших стояли пізніше заді поки не вислухали все і не усвідомили свою помилку, а вот паджеро не вдалось обігнати моторчик там потужний  - Пост 46641 - Фото 1

Ще класно, недавно у вертався вечері до хати і як завжди на повороті де мені потрібно повертати стоїть маршрутка і підбирає людей(маршрутчики зробили собі зупинку на самому повороті і щоб мені повернути до себе у вулицю потрібно почекати поки він не дасть усім здачу і не відїде), ну я довго не думаючи на чотирьох фарах і на дальномупідїжаю йому влоб і стаю, не встиг він обдумати ситуацію як тут прийшор троє пацанів вв камуфляжах(так вийшло що нас було якраз троє і всі в камуфляжах) витянули його з кабіни відвели вбік і так культурно пояснили, що так ставати не гарно і більше такого робити не треба(обяснили і справді надиво культурно не було ніякого рукоприкладства). Як не дивно вже два тижні ні одна маршрутка там більше не зупиняється, повний спокій.
Nazar зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору