Перегляд одного допису
Старий 12.11.2021, 08:40 #6
vitos svp vitos svp зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Україна, Бердянськ

Авто: Trafic 2011, L2H1, G9U630, PF6 (012) + Каngoo II, 1,6b

Вік: 52
Дописи: 3.143
Вы сказали Спасибо: 2.754
Поблагодарили 1.929 раз(а) в 906 сообщениях
Репутація: 0
vitos svp vitos svp зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Україна, Бердянськ
Авто: Trafic 2011, L2H1, G9U630, PF6 (012) + Каngoo II, 1,6b

Вік: 52
Дописи: 3.143
Вы сказали Спасибо: 2.754
Поблагодарили 1.929 раз(а) в 906 сообщениях
Репутація: 0
Типово Re: Короновирус. Новая болячка

Цитата:
Допис від fandizel  - Пост 466092 - Фото 1
Вакцина не спасает от болезни(переболею всё равно все) она спасает от осложнения.
Ти взагалі розумієш, що надряпав, повторюючи маячню деяких профанів!
Як ти собі уявляєш трошки перехворіти віспою, чи поліомелітом?
Я дотримуюсь версії, що перебіг захворювання кітайським грипом залежить від імунітету організму і наявності хронічних хвороб, а також початком і якістю лікування, а не от вакцинації!
Люди поомирають не від ковіда, а від хронічних хвороб, які загострюються під час зараження вірусом ковіда!

Коли в мене жінка підхопила цю заразу і задихалась, я спілкувався з завідуючою інфекційного відділення. На моє питання: В моєї жінки ковідне запалення легенів? вона відповіла:
- в Вашої жінки вірусна двостороння пневмонія і яким вірусом вона викликана не має значення. Методика лікування вірусних пневмоній відома і не секретна. Ліків від вірусної пневмонії не існує, організм повинен її подолати сам!
Я питаю: а накой я тоді купляю кучу антибіотиків і іншого? Вона відповідає. Пневмоній буває декілька видів, і щоб до вірусної, не добавилась ще наприклад бактеріальна ми вколюємо превентивно препарати які повинні не дати їй виникнути, ще даємо інші препарати які допомагають організму подолати вірусну пневмонію.
Потім каже: курс лікування вірусної пневмонії - мінімум 21 день + 60..90 діб на доліковування вдома, і щоб мені не було, що трохи полегшає і ваша жінка буде виносити мізки мені до дому треба, там діти і чоловік без мене!
Лежала в інфекційному відділені три доби, потім після отримання підтвердження на ковід перевели у відділення до коронованих. Там ще 16 діб і наскільки я зрозумів сама головна процедура в лікуванні - кисневе дихання, що не падав рівень кисню в крові, а кисень як окислювач допомагає "вижигати" той вірус. І проблеми в інших органах виникають в тому числі і від кисневого голодання!
Я до речі відчув цю заразу і захворів на на наступний день після жінки, в середу, і в суботу в мене вже впала температура до 37,2 і десь з тиждень після того скакала, від 36,0 до 37,2. Був набряк носоглотки, так я його прочищав аєрозольною морською водою з балончика - знайшов у жінки! Зрозумів що відчуває риба коли її живу солять.
Мені потім моя тітка каже, так нас в дитинстві так ваша баба лікувала від ОРВІ, робила з солі розчин і ми полоскали ніс і горло!

Чому в нас ні одна бл..ь з влади не каже, що в США не рекомендовано вакціануватись жінкам які ще не народжували дітей, бо в фарм. компаній відсутні дані на дію вакцини на дітонароджувальну функцію жінок!

Добавлено через 11 минут
Цитата:
Допис від fandizel  - Пост 466092 - Фото 2
Вакцина не спасает от болезни(переболею всё равно все) она спасает от осложнения.
Звісно перехворіють всі! В кого добрий імунітет - без ускладнень, потім народять здорове покоління!
В кого заслабий - покинуть цей світ, хто не покине, то навряд чи будуть розмножуватись!
Ви бачите, що молодь дуже легко переносить цю заразу, а коли ти вже не хлопчик чи дівчинка і в тебе вже є букет хронічних хвороб, за які ми навіть не думаємо, то може жахнути так, що і закопають!
Як кажуть - C'est La Viі - таке життя!

Добавлено через 15 минут
Цитата:
Допис від Rulik  - Пост 466092 - Фото 3
Після двох доз , пережив те саме , вийшов на роботу , переказав симптоми ,думали , що з бадуна , через два дні зліг менегер по повній.
Думаю що ,Я його нагородив  - Пост 466092 - Фото 4, він бідолага кинув курити , каву і втратив нюх, мінус 30т.грн..
Цікаво дві дози чого ти прийняв, часом не перорально? - Пост 466092 - Фото 5

Востаннє редагував vitos svp: 12.11.2021 о 08:56. Причина: Добавлено сообщение
vitos svp зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору