Цитата:
Допис від М'арк
Виробник не зі стелі вказує типорозмір скатів на авто. Хоча, тут фактор "росава", мабуть теж зіграв роль.
Зі свого (і не тільки) досвіду - легкові шини на бусі ходять помітно менше С-шки.
|
- Ну а я за шо! клас 98 слабуватий для бусів, таку саму гуму на Кангу жінка стерла в "0", без овалів, гуль, порізів і інших пошкоджень, причому два комплекти від БЦ, зараз придбав на її машину третій комплект БЦ;
- за фактор "дешевої" гуми, теж згоден, сировина не вищої якості, але дивимось пункт вище;
- звісно що менше, бо вони менш дубові, не розраховані на інтенсивну експлуатацію, але і ціну мають вищу! За все треба платити!
Добавлено через 4 минуты
Цитата:
Допис від Restorer
А если посмотреть на фото и включить мозг, сразу видно, машина жрет резину, колесо стерто до ниток корда с их повреждением, колесо любой фирмы, в том числе Мишелин, Континенталь и т.п., пойдет горбами, шишками, восьмеркой и т.д. Хорошо, что оно не лопнуло на скорости со всеми вытекающими. Борт колеса прорезан о диск при попадании в яму. Или вы думаете С-ка из адамантия и при попадании в яму режет асфальт как масло?
Что автор этого опуса хотел сказать? Что он раздолбай и опасен на дороге? Я бы такое даже постеснялся выкладывать.
|
По перше дядько проїхав задом більше, ніж ти передом!
По друге розумна людиназрозуміє, що я цими фото хотів повідомити;
ну і втретє навчився дивитись комікси, тепер вчись читати текст під фото!
Ти що дівчинка стидлива?