В понеділок якраз закінчив покраску своїх дисків. Теж іржаві сильно були. Три штуки чистив болгаркою в вільний час, піпєц, звичайно, заняття ... Причому, фарбу знімав практично повністю з обох сторін. На диск йшло годин три. Для цього купив два йорші - прямий (75 грн) і чашку (ціни не знаю), і пелюстковий круг. Чашку, практично, не використовував. Потім ... був ковід і я нічого не робив два тижні. В цей час взнав, що в нас є піскоструй! За 300 грн мені почистили два диски. Очищені диски проходив R-стопом, грунтував 2К грунтом і фарбував трохи акрилом 2К, трохи базою під матовий лак. Чому так складно? Бо використав залишки фарби від попередніх робіт. Результатом задоволений.
На диски пішло десь 0,6-0,7 л грунтовки і стільки ж фарби, реально вистачило б і по 0,5 л, бо я заливав аж занадто щедро. Ціну не знаю, бо купував давно. 100 мл R-стопа - десь 100 грн (хоча це - по бажанню). Почистити 5 дисків було б 750 грн. Ну, ще трохи наждачки треба, розчинник, фільтра... По-любе, далеко не 150 $, але я робив сам.
Цитата:
Допис від WolkCub
в корзину для запаски 215.65 шо не лезет ?
|
В мене влазила.
Цитата:
Допис від WolkCub
Литые смотрю только в нормальном размере, никаких БМВ.
|
5х118 буде, прям, сильно дорожче і залізяк, і, навіть, БМВ'овських.
Да, через те, що рідкісні.
Добавлено через 2 минуты
Цитата:
Допис від S.v.a.
отпескоструили и покрасили порошковой за 1800грн
|
Вкрай недорого! (Якщо якісно зробили)