Перегляд одного допису
Старий 05.07.2021, 00:03 #17
Slavka Slavka зараз поза форумом
Новичок

Звідки Ви: Рівне

Вік: 43
Дописи: 9
Вы сказали Спасибо: 3
Поблагодарили 3 раз(а) в 1 сообщении
Репутація: 0
Slavka Slavka зараз поза форумом
Новичок

Звідки Ви: Рівне

Вік: 43
Дописи: 9
Вы сказали Спасибо: 3
Поблагодарили 3 раз(а) в 1 сообщении
Репутація: 0
Типово Re: Машина плохо заводиться

Цитата:
Допис від bekreshev  - Пост 464921 - Фото 1
Доброго всем времени суток, машина Опель виваро 2.5 2007 г. подскажите пожалуйста, возникла проблема ... Машина после ремонта (меняли прокладку клапанов) стала плохо заводиться! Сейчас, когда на улице потеплело, утром заводится более менее, но все равно не так, но есть такая проблема, могу весь день ездить все хорошо, но в какой то момент заглушить двигатель, потому машина не заводиться. Кто с таким сталкивался? В чем может быть проблема?
И еще есть проблема, стал совершенно не уверен в машине, когда еду по трассе, когда иду на обгон , даю газу, машина просто глохнет. Бывает на ходу можно завести все хорошо, едет дальше, а бывает такое , что на ходу заводиться, а на педаль газа не реагирует!
Говорят нужно снимать форсунки , смотреть обратку.
Я уверен, что у кого то была такая проблема
Була така штука що глох при нагрузці мовано 2.5, погано заводився а потім взагалі не завівся. Поколупав я його трошки, датчик тиску поміняв і звернув увагу, що коли крутить стартеро то після тнвд немає тиску, і з обратки нічого не капає, редукційний при цьому працював, і щось мене дьорнуло викрутити перепускний клапан (болт на тнвд, посередині кулька) а він заліп в нажатому положенні. Почистив, є і тиск в рейці і обратка. - Пост 464921 - Фото 2

Добавлено через 10 минут
 - Пост 464921 - Фото 3 але двигун незаводився... тряпочку з бензой перед воздушним фільтром і заводимся, тяги відчутно невистачає, на заведеному двигуні викручую маслозаливну пробку а там, ну раніше шелестіло і краплі масла літали а зараз вродє нешнлестить і майже тихо і масла нелітає а на щупі максимум. Думаю масляний насос уже не мамляний насос і я при цьому трохи покатався, ну 100 км десь. А незаводився бо гідрокомпенсатори без масла і клапана непрацюють як потрібно, в педаль тормоза пару раз дубова була.  - Пост 464921 - Фото 4 ще 50 накачу і піду піддон знімать.

Востаннє редагував Slavka: 05.07.2021 о 00:14. Причина: Добавлено сообщение
Slavka зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору