Один великий килимок на цілий ряд сидінь не захотів робити. Його погано виймати, і вода з нього буде зливатись як гнутиму щоби вийняти. А маленькі собі повикидав зрозгону, не згинаючи, разом з водою, і все. До того ж у мене заводський воздуховод напольний на салон, там цілий по довжині килимок перекриє потік повітря з пічки, по любому з кусків треба .
На перед кинув, бо рідні заводські незручно теж виймати... вони за все чіпляються і впираються... поки виймеш то вся вода в якийсь кут таки стече на підлогу бісять мене...

. Ну це може бути суто заморочка в моїй голові

Я все так роблю... щоб можна було раз два і готово. В мене своя бурова. От на ній теж всі приспособки виконані так. Раз - поставив, раз - зняв. Зняв одну - поставив іншу раз і відкинув в бік на шарнірі , раз і витяг десь з під низу з рами , зробило своє діло , хоп і запхнув швиденько назад. Ну типу ,,все зводиться в бойову готовність за секунду ,,

Ну пре мене як в MG-34 MG-42 стволи міняються: відкрив, випало, вставив інший і закрив.
Десь так...
Добавлено через 8 минут
Сажою береться перероблена гума...
Ну не знаю... Час покаже... Може й смердітимуть... Ну то тоді вже й собі, і у всіх родичів перед вхідними дверми понакидаю ... набрав що хватить на всіх
Добавлено через 17 минут
Цитата:
Допис від vitos svp
Рекламу вітчизняного виробництва треба дозволити за безкоштовно, але не продаванів.
|