Перегляд одного допису
Старий 16.10.2009, 13:31 #13
Степан Степан зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Украина

Вік: 47
Дописи: 2.009
Вы сказали Спасибо: 1.142
Поблагодарили 2.120 раз(а) в 1.077 сообщениях
Репутація: 3
Степан Степан зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Украина

Вік: 47
Дописи: 2.009
Вы сказали Спасибо: 1.142
Поблагодарили 2.120 раз(а) в 1.077 сообщениях
Репутація: 3
Типово

Я від'їздив 8років на мотоциклі. Пізніше на п'ятому курсі універу купив собі за 500$ копійку 1974 р.випуску і на ній відкатав 4роки. Причому об'їздив майже всу Україну і більшу половину Польщі. Згодом захотілось щось краще і не продаючи копійку, взяв собі ВАЗ 2108 1986року. Г..но рідкісне. Я промучився з нею рівно 6 місяців. Поміняв все, що тільки можна було. в т.ч. і днище і продав на 300$ дешевше, ніж купив, але втішився більше, ніж тоді, коли купував - Пост 46321 - Фото 1 Знову вернувся до своєї копійки, яка вже встигла припасти пилюкою.
Було вирішено брати з салону Авео. Вже документи були майже готові і так виходило, що у четвер мав забирати авто. А в понеділок знайомий каже, що їде в Польщу по машину і запропонував поїхати з ним. Коротше взяв собі Н-200, на яке зразу і увагу не звертав, але після того, як попробував проїхатись, то на рішення про покупку пішло трохи більше 5хв.
Коли приїхав з Польщі на бусі, то жінка не говорила зі мною кілька місяців - Пост 46321 - Фото 2
Зараз про покупку легкової машини і мови не може бути.
P.S. Копійка ще довший час стояла на подвір'ї, а потім знайшовся щасливий обладатель, який купив її в мене за 700$ Я її ще до недавна бачив на ходу.
Степан зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору