Цитата:
Допис від М'арк
В дилера то Трафік можна пробити, а в Опеля база крива 
З діагностикою в нас туго. Як з базою в Опеля  Але попробую
Стан ... Скажем так - є питання
|
якщо авто шукаєш по авторіа, там є можливість провірити авто по він коду по базам і рено і опеля, тільки різниця: є дешева провірка(покаже останій зафіксований пробіг) і є дороща,
https://auto.ria.com/uk/check_selection/28586800/ для прикладу, так от якщо вибирати дорощу, то є ймовірність що буде все розписано, що офіціали міняли, звичайно якщо таке авто там обслуговувалось... я замовляю в основному дешевшу...
і ще без комп діагностики навіть примітивної pyclipom(читає віваро трафік і прімсатр) я б не рискував купляти, а якщо по стану вже є питання, то перші два пункти обовязкові до виконання
туго з діагностикою де? місце локації?
в основному хитрі і брехливі продавани на те і розраховують, що ти проведеш огляд авто по 3 пункту,...
оглядав одного трафіка в травні 2012р. на приборці 188, комп діагностика показала 488,.... + бита і фарбована,... походу підуставший дв і форси,... хотілка 11800,.... продав перекупам за 10500,.... це ще не все, перекуп підшаманив,.... і в франківську вона вже 12000 коштувала, не бит не крашен свіжа і т.д. і т.п.,..... довго він її ковбасив навіть чесав, що він власник по тех паспорту, що явно не так..... і десь пару тижнів тому я її вже бачу в чернівцях, новий власник нова історія, новий пробіг,..... старт 12300 не бит не крашен свіжа і т.д. і т.п. чекає нового купця.....