Цитата:
Допис від aragua
Цей хтось має бути Рома DRВ. В нього і досвід і автодім. Думаю і компаньйонів висточає. але...
|
Я завжди кидаю клич серед знайомих, можу і тут написати.
Спочатку принцип якщо їхати з кимось
1. з собою в авто я нікого брати не хочу і не буду (хоч це і економія, але залежати від чийогось настрою не хочеться)
2. при поїздці визначається кінцева ціль (ну можна ще проміжні точки ночівлі) і я не їду так як хтось хоче, а їду як хочу сам до кінцевої цілі, а на місці вже можемо кооперуватись. Якщо цього не робити (поєднуватись з іншими авто), дорога стає на 50% довша, бо в одному авто хтось хоче в туалет зараз, а в іншому на пів години пізніше. В одному авто хочуть стати в місті по дорозі пройтись по центру і перекус в авто, а інша сім'я хоче просто їхати напряму але ставати в кафешках поїсти.
Тобто разом перетин кордону і їдемо хто як хоче

поки не доїдемо до кінця (або ночівля щодня)
А по планах цього року якщо епідемія пройде то в вересні або Туреччина велике коло або Греція буде.
Якщо епідемія не спаде то не знаю.
Хотів Іспанію, але є проблема - щоб не гнати коней, до Іспанії треба їхати тиждень туди тиждень назад. Провести 2 тижні в дорозі і тиждень на місці - безсенсовно. А більше 3 тижнів я не візьму відпустки.
Можна звісно за 3-4 дні справитись але який сенс тоді їхати на авто?
Тому Іспанія поки в прольоті.
Враховуючи епідемію то найближчі часи - тільки подорожі Україною.
В планах на другий тиждень травневих виїхати кудись над річку (між Києвом і Харковом) з знайомими з Харкова. В мене кемпер (автобудинок), в них караван (причіп-будинок) тому місця шукати будемо щось типу такого:
https://www.youtube.com/watch?v=MQOsSQ9zyNQ
Ну а якщо влітку кудись вирватись, то підозрюю що катнемо в нововідкритий кемпінг або кемпером або може і без нього (там є і будиночки недорогі радянського типу, і шикарне харчування). 100 км від Одеси навпроти Кінбурнської коси, біля Очакова
http://camping.in.ua/2019/07/04/kemping-ingul-ochakiv/
Мінус один (не на береговій лінії)
На рахунок кемпінгів то з бусами і без караванів можна їздити так само як їздили ми, або переробити під спалку або намет ставити.
Багато хто так подорожує. Більшість - німці.