Перегляд одного допису
Старий 22.02.2020, 10:58 #6
PavelV PavelV зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Київ, Березняки

Авто: Renault Megane Grandtour, ВАЗ 2121, Peugeot Partner 1.6 HDI - був, DongFeng 244

Вік: 37
Дописи: 284
Вы сказали Спасибо: 147
Поблагодарили 322 раз(а) в 121 сообщениях
Репутація: 0
PavelV PavelV зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Київ, Березняки
Авто: Renault Megane Grandtour, ВАЗ 2121, Peugeot Partner 1.6 HDI - був, DongFeng 244

Вік: 37
Дописи: 284
Вы сказали Спасибо: 147
Поблагодарили 322 раз(а) в 121 сообщениях
Репутація: 0
Типово Re: Тур в европу

Цитата:
Допис від sergeyss9  - Пост 457186 - Фото 1
В 2017 році катався через контору @к0рдтур по маршруту Краків-Прага-Дрезден .В принципі сподобалось , але відношення контори до клієнта це ппц .Жирний плюс це найнижча ціна за поїздку ,за екскурсії деруть три шкури , економлять на всьому .
В жовтні 2019 року - знов ця сама контора , маршрут - Будапешт-Любляна-Рим-Флоренція-Верона-Санмаріно-Венеція.Тур був цікавий але дуже важкий ,дуже довгі переїзди по 700-800 км в день на прибитому автобусі сильно втомлюють . В Вероні під час зливи почав текти дах автобуса - ото було кіно  - Пост 457186 - Фото 2
Обидва тури були без нічних переїздів

Вищевказану контору рекомендувати не буду і відмовляти також.

Нічні переїзди - однозначно ні , тимпаче з дітьми.
Можна звісно вибрати країну/місто/місце ,забронювати готель чи хостел ,спланувати маршрут .Можливо наступного разу так і зроблю...
Щодо вище вказаної компанії. Я першого разу їздив через іншу турфірму (точніше купував тур в @не×, а виявилось що везе @кк0рд, як і зі всіх інших туроператорів). Але...переважна більшість автобусних турів в Європу - @кк0рд...інші пропонують їхні ж тури.
Їздив Краків-Прага -Відень-Будапешт-Токай-Мішкольц

Другий раз їздив сам по собі. Період майже вдвічі більший. Гроші ті самі.

Мій висновок: організовані екскурсії "галопом по Європам" добре тим, що організатор сам думає де тобі замешкати і чим зайнятись, екскурсії зрозумілою мовою...але все дуже швидкошвидко

Самостійно краще тим що можна скорегувати план якщо десь сподобалось/не сподобалось, але все потрібно взнавати самому...але то кожному на свій смак, мені приміром в Ґданську 3 дні було мало, а в Ґдині як на мене пів дня цілком досить

Кохайтеся, чорнобриві,
Та не з москалями,
Бо москалі — чужі люде,
Роблять лихо з вами.
...
PavelV зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору