Перегляд одного допису
Старий 05.10.2009, 12:18 #4
Аватар для Степан
Степан Степан зараз поза форумом
Местный
 
 

Звідки Ви: Украина

Авто: HYUNDAI H 1

Вік: 47
Дописи: 2.009
Вы сказали Спасибо: 1.142
Поблагодарили 2.120 раз(а) в 1.077 сообщениях
Репутація: 3
Степан Степан зараз поза форумом
Местный
Аватар для Степан

Звідки Ви: Украина
Авто: HYUNDAI H 1
 
Вік: 47
Дописи: 2.009
Вы сказали Спасибо: 1.142
Поблагодарили 2.120 раз(а) в 1.077 сообщениях
Репутація: 3
Типово

Цитата:
Допис від серж  - Пост 45263 - Фото 1
Степан, поделись рецептом, как закрывать подосиновики и подберезовики.Жена просила узнать. Пожалуйста.
Закриває моя дружина і я власне у нюанси не вникаю. Знаю точно, що спочатку гриби варить цілими, щоб не чорніли. Якщо підосиновики чи підберезники порізати, то вони чорніють, а так получаються біленькі, як білі гриби. Потім вже відварені гриби ріже на куски і в баночку + всякі там спеції, про які я вже не знаю і стерелізує.
В суботу знову притягнув десь 15кг підосиновиків.

Востаннє редагував Степан: 05.10.2009 о 14:02.
Степан зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору