Цитата:
Допис від Eduard
...
И некоторый опыт, не только личный (за рулем с 87-го) присутствует. Занимаюсь продажей шин больше 15 лет...
|
Шиповану гуму останній раз купував у 2003 році.
Може від життя відстав і вони зараз вже не вилітають?
Раніше що на Хаккапеліті, но Норд Фрості ІІІ, була така проблема, особливо на голому асфальті!
Що це за колеса на яких від третини і більше шипів не вистачає, вже через тиждень-два, вистачає пари-трійки гальмувань в підлогу!
З 2004...2005 років що в мене, що в жінки тільки фрікціонна гума скандинавського типу! Машини всі цілі були!
На шипованій вилітав з траси у 1999 році, з 1,5 оборотами через дах під Бродами у Львівській обл. на ТАЗ 21099. Дах машини на підголовниках був. У сніговій каші обернуло!
Приіхав ДАЇшник, другим питанням після: постраждалі є?, було: Шо синку на шипованих колесах? На них частіше і вилітають, бо вважають, що як по сухому асфальту їдуть!
Фрікціонна резина теж різна! Була в мене на Субару ГудЇер на 45 профілі, з шишичками, європейського класу -

, не їхала по снігу і ожеледиці. На повному постійному приводі на ожеледиці такі вальси крутила, хрен вирівняєш! Зате клас швидкості 240 км/год! Це я так розумію для Італійськоі, або Каліфорнійської зими.
Так шо в машині не гума головне, а прокладка за кермом!
Добавлено через 1 минуту
Цитата:
Допис від DRB
плюнув і купив преміорі на зиму нову. Якщо відходить хоча б два сезони - ідеально.
|
Відгук не забудь написати!
Може не такий той чорт і страшний, як його малюють!