Цитата:
Допис від olexa
Ось про це я і писав у попередньому повідомленні: у одних покупців треба гострити, а у інших - ні. Чому? Закралась думка, що гострити треба "поляків", а "фінни" і так ідуть вже гострими. А може я й неправий? 
|
Тупитися буде все, через абразиви у землі!
В мене лезо секатора фіскарс виявилося не стійкішим за лезо раритетного радянського, ще дід виноград обрізав (а може і трофейний - німецький)!
Сталь повинна бути марганцовіста, так звана "рельсова" чи "зносостійка" по іншому! В нас ті лопати і вили продають зроблені зі Ст. 3.
Секрет фіскарса в формі і термообробці, шоб і не гнулася, і не лопалась!
Якщо закалка СВЧ, то кромку точити не бажано!
На форумах кажуть, шо почали фіскарс виробляти у паРаші, якість значно гірша ніж в оригинала! (хоча можливо просто тягають підробку з китая).
пОляки так само можуть робити!