Тема: Болталка
Перегляд одного допису
Старий 26.09.2018, 06:16 #11203
Аватар для vitos svp
vitos svp vitos svp зараз поза форумом
Местный
 
 

Звідки Ви: Україна, Бердянськ

Авто: Trafic 2011, L2H1, G9U630, PF6 (012) + Каngoo II, 1,6b

Вік: 52
Дописи: 3.143
Вы сказали Спасибо: 2.754
Поблагодарили 1.929 раз(а) в 906 сообщениях
Репутація: 0
vitos svp vitos svp зараз поза форумом
Местный
Аватар для vitos svp

Звідки Ви: Україна, Бердянськ
Авто: Trafic 2011, L2H1, G9U630, PF6 (012) + Каngoo II, 1,6b
 
Вік: 52
Дописи: 3.143
Вы сказали Спасибо: 2.754
Поблагодарили 1.929 раз(а) в 906 сообщениях
Репутація: 0
Типово Re: Болталка

Цитата:
Допис від olexa  - Пост 439939 - Фото 1
Ось про це я і писав у попередньому повідомленні: у одних покупців треба гострити, а у інших - ні. Чому? Закралась думка, що гострити треба "поляків", а "фінни" і так ідуть вже гострими. А може я й неправий? - Пост 439939 - Фото 2
Тупитися буде все, через абразиви у землі!
В мене лезо секатора фіскарс виявилося не стійкішим за лезо раритетного радянського, ще дід виноград обрізав (а може і трофейний - німецький)!

Сталь повинна бути марганцовіста, так звана "рельсова" чи "зносостійка" по іншому! В нас ті лопати і вили продають зроблені зі Ст. 3.
Секрет фіскарса в формі і термообробці, шоб і не гнулася, і не лопалась!
Якщо закалка СВЧ, то кромку точити не бажано!

На форумах кажуть, шо почали фіскарс виробляти у паРаші, якість значно гірша ніж в оригинала! (хоча можливо просто тягають підробку з китая).
пОляки так само можуть робити!

Востаннє редагував vitos svp: 26.09.2018 о 06:26.
vitos svp зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору