Перегляд одного допису
Старий 10.09.2009, 20:26 #10
Nazar Nazar зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Львів, Стрий

Вік: 36
Дописи: 1.617
Вы сказали Спасибо: 225
Поблагодарили 267 раз(а) в 205 сообщениях
Репутація: 0
Nazar Nazar зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Львів, Стрий

Вік: 36
Дописи: 1.617
Вы сказали Спасибо: 225
Поблагодарили 267 раз(а) в 205 сообщениях
Репутація: 0
Типово

Вот, базу требуде бронювати десь на початку жовтня, так є кожного року, пізніше буде напряжно, як не має снігу ще знайти можна, а як буде це все завал все зайнято.
Я на жовтень пробив тепер базу(корпоративчик намічається  - Пост 43679 - Фото 1), сказали 30 грн за добу без харчування. Але там ішла мова за 50 чоловік може тому скидочка маленька.
Минулого року в Славському можна було взяти за 130 грн з одноразовим харчуванням.
На рахунок Славського і Буковелю то ясно Буковель краще, сервіс кращий але і ціни також вверху.
На рахунок спорядження, то лижі будуть десь 40 грн за день, сновборд 50, санки не знаю(якщо своє взято з собою, то взагалі задурно вийде). Підйом коштує взалежності де, від 6 до 20 грн, правда ціни на минулий сезон, але думаю вам не росходиться це я спускаюсь разів 15-20, а хто перший раз буде їздити спуститься разів 5 відсили на найлекшій горі, щоб не вбитися там де по 7 грн і того 30-40 грн. Інструктор коштує десь 100-150 грн, взалежності від того як домовитись, а так як я цього року взагалі не планував кататись(травма), то якось з вами спущусь паро раз і основи покажу.
Наразі ніби все.
Nazar зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору
Поблагодарили Nazar за это сообщение:
SUVOROV (10.09.2009)