|
Местный
|
|
Звідки Ви: Украина
Вік: 47
Дописи: 2.009
Вы сказали Спасибо: 1.142
Поблагодарили 2.120 раз(а) в 1.077 сообщениях
|
|
Местный
Звідки Ви: Украина
Вік: 47
Дописи: 2.009
Вы сказали Спасибо: 1.142
Поблагодарили 2.120 раз(а) в 1.077 сообщениях
|
Народ, просидіти весь час на одному місці мені теж не цікаво. Якщо взяти номери на якійсь базі, то перспектива така: вечером випили за приїзд, закусили і тд. , зранку лижі, покатались і вечером знову забухали. За два дня все це набридне.
Коли до мене приїзджали знайомі із Запоріжжя, то я робив їм екскурсію по всіх Карпатах. Так значно цікавіше і час спливає швидше і з користю.
Виглядало приблизно так: ми їхали зранку в Славсько, там катались і ввечері вертались додому. На слідуючий день іхали в Яремче, Ворохту, Буковель. Знайти там якийсь готельчик, щоб переночувати не складе ніякої проблеми. Дальше через перевал, їз заїздом в географічний центр Європи попадаємо в Солотвино на солені озера. Можна там знову заночувати, а можна їхати дальше на Синєвірське озеро в Міжгірському районі. Красота там неописуєма. Дальше їдемо по Закарпаттю в Ужгород з оглядинами замків, якщо застає вечір, то заночовуємо в Ужгороді. Дальше через Ужоцький перевал ( зимою кращого краєвиду, ніж там, немає) вертаємось додому. Час спливе як один день, а вражень залишеться надовго. На лижах можна покататись майже по всьому маршруту, а спорядження взяти в Стрию на початку подорожі. По грошах теж вийде дешевше, якщо тільки соляра не сильно подорожчає.
|