Перегляд одного допису
Старий 05.02.2018, 15:36 #7
Степан Степан зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Украина

Вік: 47
Дописи: 2.009
Вы сказали Спасибо: 1.142
Поблагодарили 2.120 раз(а) в 1.077 сообщениях
Репутація: 3
Степан Степан зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Украина

Вік: 47
Дописи: 2.009
Вы сказали Спасибо: 1.142
Поблагодарили 2.120 раз(а) в 1.077 сообщениях
Репутація: 3
Типово Re: Ford S-max vs Opel Zafira та інші мінівени з 2006 рв обговорення

Цитата:
Допис від Rulik  - Пост 428520 - Фото 1
Ford Galaxy,Volkswagen Sharan і SEAT Alhambra з 1.9DTI
Був у мене Гелексі 1.9 1999 року. Витримав його не більше місяця. Взагалі місця мало. Чомусь не дістав я задоволення від цієї машини. Щоправда мягенька. Ями буквально глотає. Їзда по нерівностях в задоволення.
Їздив також паралельно на Альхамбрі 2002 року 1.9 dci. Зовсім їнша їзда. Зовсім інша машина. Причому була на повному заряді: бежєва шкіра, АКПП і всі решта прелесті сучасних машин. Їзда в задоволення. Оглядовість суперова. Я б мабуть собі таку взяв. Але щось завантажити, щоб не пошкодити обшивку, чи сидіння, складно. Для великої жоповозки машина хороша, для господарства не дуже.
Зараз в стадії експлуатації Еспейс 2.2 2005 року. Що сказати? РЕНО!!! Цим все сказано. Комфортний, економічний, сучасний автомобіль, напічканий електронікою. Мозок почав виносити картрідер. Карточку зачитує з 5 разу.
Салон, як в космічному кораблі. На одній тільки панелі 5 бардачків. Обзор просто не реальний. Сидиш, як на веранді. Стійки малі, а вікна величезні. Мертвих зон практично немає.
В мене він уже другий місяць. Порядком піднадоїв. Уже хочеться продати і спробувати щось інше.
В процесі підбору такого 7 мвнівена розглядався Карнівал. Не взяв з ряду причин: двигун 2.9 доволі старий і, що не мало важливо, прожорливий. Знайти хороший автомобіль без корозії в роках 2002-2005 мені не вдалося. Гниють ці машини страшно. Але в їзді доволі приємний. Я розглядав кілька машин на АКПП, доволі тяговитий двигун. Заряджені ці машини також добре.

Востаннє редагував Степан: 05.02.2018 о 16:38.
Степан зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору
Эти 3 пользователя(ей) сказали Спасибо Степан за это полезное сообщение:
Tkach73 (05.02.2018), vectra20 (05.02.2018), Каспер (05.02.2018)