Перегляд одного допису
Старий 02.02.2018, 19:46 #3043
Каспер Каспер зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Саня,місто Черкаси

Вік: 51
Дописи: 803
Вы сказали Спасибо: 1.669
Поблагодарили 900 раз(а) в 404 сообщениях
Репутація: 0
Каспер Каспер зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Саня,місто Черкаси

Вік: 51
Дописи: 803
Вы сказали Спасибо: 1.669
Поблагодарили 900 раз(а) в 404 сообщениях
Репутація: 0
Типово Re: Выбор и отзывы Опель Виваро,Рено Трафик

Недавно довелось їхати пасажиром спереді біля водія на Опель Віваро. Довга база, салон бердичів-стайл. Ну шо я вам скажу - Пост 428331 - Фото 1, не фонтан. На вулиці -12, положення вентилятора на 3, регулятор тепла на максимум. Ноги в мене померзли. В мойому Н-1 теплий весь салон без ніяких додаткових пічок та фенів ( правда за другим рядом стоїть перегородка - Пост 428331 - Фото 2).
За дві години поїздки почала боліть спина - спинка сидіння не відкидається та стоїть майже вертикально - Пост 428331 - Фото 3. Хтось там колись прикалувався із хюндаївської полуторки, так у трафообразного теж саме. Тільки в Хьонде одне сидіння повноцінне і одне трошки урізане, обидві спинки регулюються та розкладаються в горизонтальне положення. Сидіння соваються взад та вперед на салазка - Пост 428331 - Фото 4. Не зря ж хтось із форумчан замінив сидіння у своєму трафообразному на хюндаївські. У трафообразного обидва сидіння урізані і для середнього пасажира також для ніг майже немає місця.
Але - Пост 428331 - Фото 5, є в горбатика жирне але. Передній привід. Їхали по погано прогорнутій дорозі, шкреблись по снігу під гору, віварик ніде не засів - Пост 428331 - Фото 6. Я на своєму Хьонде можливо там і не проїхав би.
Всьо, кидайте в мене тапками.