Перегляд одного допису
Старий 31.01.2018, 16:25 #3035
olexa olexa зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Україна, Біла Церква

Вік: 65
Дописи: 3.878
Вы сказали Спасибо: 1.950
Поблагодарили 2.542 раз(а) в 1.209 сообщениях
Репутація: 2
olexa olexa зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Україна, Біла Церква

Вік: 65
Дописи: 3.878
Вы сказали Спасибо: 1.950
Поблагодарили 2.542 раз(а) в 1.209 сообщениях
Репутація: 2
Типово Re: Выбор и отзывы Опель Виваро,Рено Трафик

Всім привіт! Давно не заглядав на форум - виникло багато нагальних проблем. В результаті маємо те, шо маємо... Тобто виникла потреба у грошах і як один із можливих шляхів вирішення цієї проблеми стало, хоч і не палке, бажання попрощатись зі своїм улюбленцем. Так от хочу визначитись з ціною, чи варто чи ні затівати цю справу. Загалом ціни бачив, дивився, моніторив і т.п. Хоча таких авто не зустрічав у реальному житті. Тож пропоную небайдужим до авто порадити ціну мого коника. Хтось його бачив, хтось у ньому копирсався. Одним словом хочу почути вашу думку щодо можливої ціни "Самурая". Можу нагадати: рік народження - 11-2007, кузов L2H2, серденько 2,5 л. Купувався у 2011 році, віком 3,5 роки з 157000 км. Зараз грубо 310000 км. Кузов 7 + 1 місць, 5 (п'ять дверей) дві зсувні, дві розпашні і задні розпашні дверцята з щітками омивача. Фаршу маємо: ABS, ESP, ASR, круїз-контроль, два аербега, дві сидухи з підігрівом, електропакет, сигналка, кондиціонер з двома головами: штатна і додаткова під стелею над водійським відділенням, автономний передпусковий підігрівач Ебершпехер, салонний обігрівач Планар-44-Д-12, фаркоп встановлено(не підключений, все є розетка, провід - не було потреби), диски стандарт 16" з зимовою гумою, легкосплавні з літньою(два нормальних) 17"(рідний розмір 5х118) + комплект болтів до них. За час експлуатації відреставровано форси, замінено лобове скло на Турецьке(влетів коршун), замінено комплект зчеплення, один внутрішній ШРУС не пам'ятаю який, правий задній супорт, два комплекти опор, передні стійки комплектом з амортизаторами, подушками, підшипниками і пружинами, правий задні датчик ABS. Що забув, так то якісь дрібнички - лінуюсь шукати записи, а вони є.
Що ще? Ага як завжди: битий, не фарбований(дякуючи білому кольору замінено подряпане ліве переднє крило цілим), аккум слабенький уже 4 роки, після 10 днів простою може не завестись при -10, а так все в нормі, масла, фільтри мінялись на 8-10 км, не гірше Elf Evolution 900 SXR 5W-40. Салон не прокурений, нема такої звички і дозволу на це. Хотілося б почути реально, хто і скільки вважає може коштувати саме це авто? Трохи різних фоток
 - Пост 428173 - Фото 1
 - Пост 428173 - Фото 2
 - Пост 428173 - Фото 3
 - Пост 428173 - Фото 4
 - Пост 428173 - Фото 5