Перегляд одного допису
Старий 17.01.2018, 08:18 #11
DRB DRB зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Киев

Дописи: 1.568
Вы сказали Спасибо: 21
Поблагодарили 1.478 раз(а) в 539 сообщениях
Репутація: 0
DRB DRB зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Киев

Дописи: 1.568
Вы сказали Спасибо: 21
Поблагодарили 1.478 раз(а) в 539 сообщениях
Репутація: 0
Типово Re: Топливо, цены, АЗС

Цитата:
Допис від Вик123  - Пост 427161 - Фото 1
Якось дуже впевнено за всю мережу...

Можу сказати впевнено - взагалі на всі мережі щоб загусла соляра - то реально рідкість. Бо ніхто ніколи не пише "Ура! в мене не запарафінилась соляра!"

Пишуть в інтернеті лише коли є проблеми

І знову ж таки - ніхто не буде на весь інтернет писати - "заправився в селі Великі Кущі в полі з бочки і соляра загусла", бо обісруть з ніг до голови. Писати будуть теж тільки за великі мережі.

А проблеми дуже рідко бувають, в основному причина - козел директор АЗС, який не додав коли йому казали хімії в той дизель що залишився (а раптом пронесе). На ноунейм заправках може бути все що хочеш, а на Вог, Окко, Кло, Укрнафта(і т.д. з цієї групи) займатись такою фігньою не будуть - репутація дорожча.

Як он минулого року одна азс з великих мереж провтикала але постаралась виправити ситуацію клієнтам, інша мережа 3 роки тому також провтикала (автомобілі в Києві всі зупинялись як тільки проїхали трохи від АЗС в хороший мороз), але почали рухатись з компенсаціями лише коли водіїв стало багато зі скаргами, а до того морозились. Років 7 тому знаю ситуацію де обісралась третя мережа. тут причину знаю - реально директор АЗС продав бочку хімії замість того щоб бубухнути її в резервуар. Три моменти знаю і всі три з різних великих мереж. І це швидше виключення ніж правило.

От щоб не попадати в такі виключення стараюсь заливатись просто антигелем, нікому не вірю.
DRB зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору
Эти 3 пользователя(ей) сказали Спасибо DRB за это полезное сообщение:
blackstalker (17.01.2018), McKenn ыч (18.01.2018), Tkach73 (17.01.2018)