Цитата:
Допис від Eugene
Бо він тобі його не продасть.
|
та за 9т. точно продам..
Цитата:
Допис від Бодік
чому не куплю
|
бо він крашений,лодка задута по кругу...хоча не мною,і 3 роки вже тримається,двиг.80-ка,хоча можна зробити і більший,не має конд,мене це не вставляє,а тобі треба..більше таких нюансів не має,відколи пригнали(3 роки),не лазив до нього..але ти все одно будеш шукати і щось "по мелочі" знайдеш(сколи ,десь царапинку..итд)..
..воно не важливе,але ти захочеш збити ціну мінімум ще на 500$...і я,звичайно,пошлю тебе з цим "предложением".

..чому?,тому,що я знаю цю машину,і вона мене за 3 роки ні разу не підводила,а царапинки і сколи від камінців,мені до дупи

...і ти дальше,150-й раз поідеш шукати машину своєі мріїї...а через тиждень,зневірившись в пошуках,будеш визвонювати мені і просити продати ,хоча б за 8,7..а я вже не захочу і за 9т.,тому що ти кращої не знайшов,значить і моя чогось варта,80-ка,без конд.итд..але вірна подруга,яка готова завезти,хоч серед ночі,в любий час,куди треба...а ти знову,на протязі місяця будеш доставати мене дзвінками з пропозиціями продажу,чи я не передумав...а я ще більше її почав любити від того...якщо комусь потрібна,значить і мені не помішає,видно не дооцінював я її
Бодік, ні чого особистого до тебе,це все думки із не давньої попитки продажу