Перегляд одного допису
Старий 26.07.2017, 22:56 #1274
DRB DRB зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Киев

Дописи: 1.568
Вы сказали Спасибо: 21
Поблагодарили 1.478 раз(а) в 539 сообщениях
Репутація: 0
DRB DRB зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Киев

Дописи: 1.568
Вы сказали Спасибо: 21
Поблагодарили 1.478 раз(а) в 539 сообщениях
Репутація: 0
Типово Re: Качество топлива на АЗС

1. Вог, Окко, Шелл (в західгих регіонах), КЛО (Київ супер разом з Окко звичайним і ВОГ) одне і те ж паливо.

2. В Києві Укрнафта, АНП і хто там в них ще разом з українськими паливом на КЛО, звичайний БРСМ 95-й майже завжди одне і те ж

3. За УПГ не скажу, але в них був час коли був інший дизель, зараз одне і те ж разом з ВОГ і ОККО

4. За Сокар нічого не скажу як зараз але паливо минулого року був період коли було те ж саме що на ВОГ і ОККО і Шелл.

Маленькі заправки ноунейм (не буду казати які але знаю інфу на 100%) дуже часто дизель і бензин той же що на ВОГ ОККО ШЕЛЛ, але процентів 30 буває завозять лайно намішане в Україні невідомо з чого.

Цитата:
Допис від vectra20  - Пост 416001 - Фото 1
насос з ржавчиной....в рейці болото....клапан рейки регуліровочний, на рейці в кізяках ржавих....
і чувак бье себе в грудь шо заправлявся завжди на сокарі
Ще є інший момент - порядність працівників АЗС (гроші які йдуть на миття резервуарів щоб все ж йшли за призначенням а ен в карман наприклад)

Другий варіант - теж від працівників конкретної АЗС залежить - після того як злився бензовоз (ну чи дизель) є конкретний час на відстій перед вмиканням колонок. Якщо цим нехтують - може бути що хтось заїзджає часто в невдалий час і заправляється піднятою з дна резервуара фігньою.

Востаннє редагував DRB: 26.07.2017 о 23:02. Причина: Добавлено сообщение
DRB зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору