Перегляд одного допису
Старий 01.07.2017, 08:03 #3002
RamssesX RamssesX зараз поза форумом
Пользователь

Звідки Ви: Черкаси

Вік: 49
Дописи: 53
Вы сказали Спасибо: 3
Поблагодарили 13 раз(а) в 11 сообщениях
Репутація: 0
RamssesX RamssesX зараз поза форумом
Пользователь

Звідки Ви: Черкаси

Вік: 49
Дописи: 53
Вы сказали Спасибо: 3
Поблагодарили 13 раз(а) в 11 сообщениях
Репутація: 0
Типово Re: Выбор и отзывы Опель Виваро,Рено Трафик

Цитата:
Допис від DIMA_OZ  - Пост 414276 - Фото 1
Доброго дня шановні форумчани. Задумався я над придбанням другого автомобіля для сім"ї і припало до душі мені сімейство трафік/віваро/прімастар. З давна хотів буса але все ніяк не виходило, все седани та хетчбеки, ну газелі робочі я не рахую).
Отже хочу спитати у людей які мають досвіт експлутації трафіків, чи доречне буде таке авто для невеликої сімї, покишо із 3х осіб, так би мовити більше для душі)
Режим експлутації - 95% поїздки за містом, восновному влітку на море, вантажі крім власних речей возити не буде.
Бюджет 8-9 тис уо, схиляюсь до двигуна 1,9. Швидше 120 я не їжджу.
Порадьте щось ато форум читав, але час іде, машини старіють, ціни змінюються. - Пост 414276 - Фото 2
DIMA_OZ - я займають комп діагностикою і ремонтом Трафіків вже давно,
експлуатую тільки Трафіки 2.0 з 2010 (продаю/купляю)
зара в мене 2шт коротиш і довгий
обидва 2008 року виготовлення

так от
ДО МЕНЕ ЩЕ НІ РАЗУ НЕ ЗАЇХАВ 1.9Трафік в такому стані, щоб він мені сподобався  - Пост 414276 - Фото 3
постійний головняк із форсунками, ніхто їх не купує нові, а постійно ремонтує-ремонтує-ремонтує
турбіни всі додихаючі
ЕГР у всіх закоксований сумішу масла,яке підкидує турбіна і сажі
так як всі вони заїхали в Україну ще в далеких 2010-2012 роках - сервісне обслуговування проходили українськими фахівцями
.......
на Ваші 9тис можна пошукати пристойного 2.0 буса, а якщо докласти ще 1-2тис, то придбати взагалі конфетку
єдине: вибирати повинен буса той, хто їх крутить кожен день для того, щоб не нарватись на розірванця із-під БЛА-БЛА-КАРа з 1млн побігу

P.S. вже періодично заїзджають 1.9 буси, які вкинули мотор з Лагуни 1.9 і знов плачуться, що проблеми-проблеми-проблеми
RamssesX зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору