Цитата:
Допис від olexa
Я, особисто для себе, не бачу альтернативи бусу
|

"золотые слова Виктор Венедиктович,о народе думаете..."
..коротко опишу..,за ці 2 дні,що шукав альтернативу своєму бусу,ще раз переконався,що бус то є сила

..як віртуальний власник коштів у розмірі 8-9 тис.зелених,перепробував кучу машин,що мені пропонували..тойота корола(2010р.),тойота кемрі(2007р.),рено меган(2012р.),мазда6 рестайлінг(2008),мазда 3(2010р.),опель астра J(2013р),хюндай акцент(2014р),цузуцкі гранд вітара(2010р.),мерседес Е-класу(2003р.).,шкода А5(2012р.),гольф6(2010р)..це все за 2 дні!

..на всіх проїхався,передиввся..
..чесно,із цих всіх,взяв би тільки шкоду А5(ціна, якість,комфорт)...хоча до того мав шкоду октавію,і не дуже подобалась...
всі авто,звичайно б/у,в кожного свої + і -,але ні одного не відчув,коли іхав в ньому за кермом,що це моє.,і замінить мені бус..хоча по рокам молодше і з вигляду красивіше...все здавалось,якимись іграшковими машинками,не кажучи вже,що було тісно і повітря не вистачало..

кожній щось бракувало,або занизький кліренс..не міг зрозуміти як я зимою буду на ній,як снігозбиральна машина,дороги мести...в інших,купа елктроніки,дисплеів,як в літаку...і уявляв собі як ця "гірлянда" вся потухне,і я прийду до наших криворуких "електриків"..Шума(Сергій) бачив їх

ще в інших,розумів,що мені потрібно жити і працювати на бензоколонці з іх витратою пального.....і так в кожного свої недоліки...
і під кінець був контрольний постріл в голову: потенційні покупці знизили ціну до 8 тис....і цим поставили жирну крапку в моїх муках..

Звичайно,це все мої субєктивеі відчуття,ИМХО...але поки що вирішив далі кататись на своєму конику

...і радий,що не обміняв його на якусь "консервну бляшанку"

Дякую всім за увагу,і підтримку!!!
P\S забув добавити,всі авта,що проходили тест-драйв,знаходились в ціновому діапазоні 8-10 тис.