Тема: Болталка
Перегляд одного допису
Старий 30.04.2017, 20:08 #10550
Каспер Каспер зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Саня,місто Черкаси

Вік: 51
Дописи: 803
Вы сказали Спасибо: 1.669
Поблагодарили 900 раз(а) в 404 сообщениях
Репутація: 0
Каспер Каспер зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Саня,місто Черкаси

Вік: 51
Дописи: 803
Вы сказали Спасибо: 1.669
Поблагодарили 900 раз(а) в 404 сообщениях
Репутація: 0
Типово Re: Болталка

Цитата:
Допис від Spaider  - Пост 409943 - Фото 1
Бой был эффектный шо не говорите
один із самих видовищних та красивих боїв Кличка. І причина поразки НАШОГО ЧЕМПІОНА (не забувайте про це) зовсім не в різниці у віці. Кличко виглядав ніскільки не хуже молодшого супротивника, а в деякі моменти навіть краще: швидше рухався у ринзі, краще тримав дихання. Але, є одне але... "хрустальний подбородок" Володі. Це його фізичний недолік, Кличко Володимир не може тримати удар. Про це знав Джошуа. Тому його тренери обрали тактику "вабанк". Всі бачили як він молотив Кличка в 5 раунді та відправив його в накдаун. Але як Джошуа після цього видохся. Кличко зміг відійти після цього та ще й послав супротивника в нагдаун.
На мою думку Володі Кличку просто чуть-чуть нехватило банального везіння. Ну і так, супротивник був дуже потужним, професійним та... молодшим на 14 років.
Пи.Си. Не думаю, що Володимир тепер закінчить кар'єру боксера. Він ще побоксує. І діло не тільки в грошах, Клички боксом живуть.
Эти 2 пользователя(ей) сказали Спасибо Каспер за это полезное сообщение:
kruk (30.04.2017), SI27 (02.05.2017)