Перегляд одного допису
Старий 25.04.2017, 16:30 #61
DRB DRB зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Киев

Дописи: 1.568
Вы сказали Спасибо: 21
Поблагодарили 1.478 раз(а) в 539 сообщениях
Репутація: 0
DRB DRB зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Киев

Дописи: 1.568
Вы сказали Спасибо: 21
Поблагодарили 1.478 раз(а) в 539 сообщениях
Репутація: 0
Типово Re: Після сходження руль стоїть криво (лівіше)

Тільки я не відправляв до майстрів.. Бо я там не був. Я відправляв на Віанор тільки з тієї причини що там хороше обладнання, і ті віанори де я був - адекватні майстри, а в Хмельницькому і Тернополі я не був..

Сам просто завжди зараз заїзджаю на Віанор робити розвал/сходження (на окружній біля Ашану хто в курсі).
То подобається те що і час наперед відомий приїзду (чекати максимум хвилин 15) і обладнання хороше, і чисто в самому боксі і роздруківку віддають відразу без нагадувань. І хоч кожного разу інший майстер - ще ні на жодному з авто не було проблем ні з криво поставленим кермом ні з уводом машини в сторону..

От таке.. так що я тільки через це казав, віанор наводив як приклад. Радий буду якщо допоможе.

Але якщо чесно - майстер який на діагностиці ходової не побачив ушатані подушки - це дуже дивний майстер.

От це реально жесть

Цитата:
Допис від Віталій Пача  - Пост 409351 - Фото 1
Але праве колесо на місці а ліве ходить туди сюди
Добавлено через 3 минуты
Все-таки додам.
От як зараз згадую як робиться розвал-сходження на нормальному стенді (позавчора собі робив просто, тому прокручую в голові порядок дій)

1. вішають апаратуру на колеса
2. калібрують на дисках де колеса легко крутяться - і один з видів калібрування - коли крутять кермом. І комп якраз побачив би те що щось не так. аналізує чи обидва колеса однаково крутяться вправо-вліво.
3... а потім все інше
Що ж це був за розвал-сходження де робили попередні рази? Ще й писали 3Д.

Востаннє редагував DRB: 25.04.2017 о 16:34. Причина: Добавлено сообщение
DRB зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору
Поблагодарили DRB за это сообщение:
Віталій Пача (25.04.2017)