Цитата:
Допис від Крымгид
Заменили реле - все ок!
По поводу автобуса вообще.
Да, совсем не 300 000, очевидно.
Забавно, что альтернатив то и нету. Мало кто вникает в такую вещь, как количество мест. А для работы это ключевое.
Просто покажите авто на 15 пассажиров за доступные деньги и с эксплутационными расходами как у вашего семейного трафа.
(если изначально не лоханулся, конечно))
|
Якщо бус влаштовує - робіть просто поточний ремонт якісно і все буде супер. З розборки добре що двигун не купували (почитав історію). Для себе краще капіталка, якщо є ті хто нормально її роблять.
Вам просто не пощастило, нажаль, купили авто де багато чого було вже "на підході". А говорити - продай рено купи машину... В мене багато різних авто не було, але перші два роки експлуатації буса зараз в мене (Рено

) я порівнюю з новою автівкою.
Брав з салона шкоду. То дрібнички вилазили і все, нічого серйозного. Так і тут. Взяв Рено, з несподіванок - лише шланг "обратки" неприємності і то недорого все вирішено.
Про зчеплення я знав при покупці. І це за 63 000 км. Хоча я очікував більше проблем насправді. А так - поступова потрохи модернізація авто і все.
А всі інші проблеми у рено, особливо у бусів починаються далеко за 300 а то й за 500 тис. км.
Просто брат мені розповідав що все що йде на ринок (йшло точніше поки переобладнання було дозволене) то там на тахометрах були дуже страшні цифри які ставали після марафету 100 тис або трохи більше.
От так і маємо легенду про страшні поломки в машинах з малими пробігами. Ті ж кому пощастило взяти з невеликим пробігом - катаються і не жаліються.