Цитата:
Допис від x_mad
ну ти вже вибач, шо заставляєм тебе перелистувати тему і що не зробили гарно оформлений гайд для підключення КК. Доречі, можеш офіціалам зарядити таку саму тєлєгу - хай випустять брошурку кольорову.
п.с. як правило, подібні речі (встановлення КК) робляться методом проб і помилок, витрачається купа часу на пошуки інфи, енергії на підключення і т.п. І відповідно кожен, хто зробив щось подібне може взагалі ні з ким не ділитись подібною інфою, про розгорнутий огляд я взагалі мовчу. Так що давай, зберись із силами і починай шукати інфу - 99% вже розписано. Може не конкретно в цій темі, але інфи досить багато
|
Я понимаю, что мир материален и народ хочет наживы...но ребят, тогда теряется смысл форума... Первой моей машиной был фиат линеа. Там на клубном форуме от внештатного КК до птф на приборке со всеми впайками были описаны и народ не жаждил наживы. Я могу тему оформить, но я половины слов на форуме не понимаю. После фиата был паджеро спорт последний, тоже все было доступно от указателей откуда болт скручивать до указателя закрыть двери, все расписано и разжовано...я не понимаю почему с КК так нельзя сделать. Простите, если мешаю мир материализировать еще больше. Тогда зачем драйв2 нужен. По факту...платите деньги я за вас сделаю. (((