|
Местный
|
|
Звідки Ви: Україна, Біла Церква
Вік: 65
Дописи: 3.878
Вы сказали Спасибо: 1.950
Поблагодарили 2.542 раз(а) в 1.209 сообщениях
|
|
Местный
Звідки Ви: Україна, Біла Церква
Вік: 65
Дописи: 3.878
Вы сказали Спасибо: 1.950
Поблагодарили 2.542 раз(а) в 1.209 сообщениях
|
Re: Болталка
Хлопці, ви що не розумієте? "Барам" не вистачає бабла на життя! Те, що ви отримуєте, заробляєте роками - вони витрачають за добу Але ось криза накрила і їх "трішечки", вже пожрать у ресторані на річну пенсію викладача ВУЗу не стає. От і треба стягнути ще те, що лишилось під ковдрою, у подушках багаторічних накопичувань стареньких бабусь, а також постригти молодих "баранців" і "овечок". Я зараз сам, практично, живу зі старих запасів, які ця пиз...а гюнтарева хоче, якщо не вилучити одразу, то взнати скільки там ще залишилось і на скільки вистачить ще мого мовчання на її "діяльність"! Як зараз купити квартиру дітям, виконуючи, їх закони і не сісти за грати? Як довести, що гроші збирались роками і з кількох джерел? Законним шляхом, наголошую, і кілька років!!! У банках не тримав, після краху НадраБанку, де був "платиновим" клієнтом на той час. А зараз, хто і у який банк понесе своє власне, зароблене? Щоб завтра перетворитись на віртуально забезпеченого громадянина? І, насамкінець, я хочу бути власником своїх грошей, хочу мати вільний вибір: - де зберігати, коли і скільки витрачати, а не виконувати дебільні вказівки шльондри з небеу!