Перегляд одного допису
Старий 29.12.2016, 07:36 #3
Den1ss Den1ss зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Хмельницкая обл., Каменец-Подольский

Дописи: 338
Вы сказали Спасибо: 129
Поблагодарили 31 раз(а) в 27 сообщениях
Репутація: 0
Den1ss Den1ss зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Хмельницкая обл., Каменец-Подольский

Дописи: 338
Вы сказали Спасибо: 129
Поблагодарили 31 раз(а) в 27 сообщениях
Репутація: 0
Типово Re: Перевозка почтой

Цитата:
Допис від Bober  - Пост 398242 - Фото 1
Вот и меня вставили на Интайме - Пост 398242 - Фото 2.Пришла посылка,от проверенного поставщика с которым постоянно имею дело,даже не подозревая хапнул посылку,дома вечером открыл,а из восьми не дешевых электронных сигарет,одной не хватает - Пост 398242 - Фото 3.Поставщик уверяет,что ложил восемь. Буду,писать жалобу,добиваться до конца,но думаю врят ли концы с концами сведешь.
Мене за місяць інтайм вже два рази вставив. Перший раз на складі хлопці наклейки перепутали і мій вантаж фігзна куди поїхав. Ходив оббивав пороги, просив щоб шось вирішили, результату ноль! Потім прижав тих грузчиків і віддали зі своїх карманів, бо сума не маленька. Ну і буквально пару днів назад відправляв пороги, все гарно в картон запакував, скотчом обмотав, а доїхало без упаковки і одного куска не хватає - Пост 398242 - Фото 4 На інтаймі сразу впали на мороз, я розбиратись не став, так як краще з цією конторою не связуватись, впала в моїх очах нижче плінтуса. Прийдеться переплачувати на Новій пошті, но за то хоть спиш спокійно.
Den1ss зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору