Перегляд одного допису
Старий 01.12.2016, 13:41 #559
Каспер Каспер зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Саня,місто Черкаси

Вік: 51
Дописи: 803
Вы сказали Спасибо: 1.669
Поблагодарили 900 раз(а) в 404 сообщениях
Репутація: 0
Каспер Каспер зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Саня,місто Черкаси

Вік: 51
Дописи: 803
Вы сказали Спасибо: 1.669
Поблагодарили 900 раз(а) в 404 сообщениях
Репутація: 0
Типово Re: Осторожно мошенник!

На днях виставив на ОЛХ продаваться ємність 5 м3. Сьогодні подзвонив якийсь чєл, представився менеджером якоїсь компанії( я не розчув). Почав розпитувать про бочку, про стан та об'єм, трохи поторгувався. Зійшлися на ціні. Покупець сказав, що вони юридична особа, спочатку! заплатять, потім приїде їхній представник за бочкою. Після цієї фрази я сильно засумнівався в добрих намірах покупця - Пост 396227 - Фото 1. Потім покупець попросив продиктувать номер моєї приватовської карти. Я продиктував номер карти, на якій ніколи не буває великих сум(на всякий случай дав номер іменно такої карти). Покупець сказав, що їх все влаштовує і вони перечислять мені на карту всю обговорену суму + 1% на обналічку. Я запропонував їм розрахуватись на місці налом після огляду бочки, вони відмовились. Дальші покупець попросив мене підождать хвилин 15, доки вони вирішять як мені правильно скинуть гроші на карту, оскільки вони юрособа, а я фізична. Поки вони там совіщались, я пробив їхній номер телефону через гугл. Виявилось, що це шахраї, які ще в червні! когось вже нагріли також на ОЛХ за допомогою маніпуляцій з банкоматом та терміналом для поповнення мобільних.
Після цього я написав на їхній номер ( +380731268111 ) таке повідомлення:- Мир вам в хату, арестанти.Хоть би сімку змінили, чи що...
Більше мені не телефонували - Пост 396227 - Фото 2
Будьте уважні - Пост 396227 - Фото 3
Эти 3 пользователя(ей) сказали Спасибо Каспер за это полезное сообщение:
Bober (01.12.2016), Rich76 (06.12.2016), АВТОМАН (04.12.2016)