Перегляд одного допису
Старий 16.11.2016, 12:20 #35
DRB DRB зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Киев

Дописи: 1.568
Вы сказали Спасибо: 21
Поблагодарили 1.478 раз(а) в 539 сообщениях
Репутація: 0
DRB DRB зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Киев

Дописи: 1.568
Вы сказали Спасибо: 21
Поблагодарили 1.478 раз(а) в 539 сообщениях
Репутація: 0
Типово Re: Захлопнулся renault trafic 2006

Цитата:
Допис від Cem  - Пост 394528 - Фото 1
А самое обидное, что вся процедура, которой долго и нудно учили человека, заключается в том, что бы купить слот под жесткий диск за 320гр., вставить его туда, и получить из него флешку....., а точней переносной жесткий диск...
Нет, я не против специалистов, которые выполняют сложные процедуры, но таких не найти, а все доступные- делают то, что может сделать каждый.

Хороше порівняння... Якраз чітко в тему - Ви думаєте що треба вставити в карман (так воно називається)А проблеми насправді всередині жорсткого диску. Коли вмирає електроніка або ще гірше - фізиччне пошкодження..

От так і Ви думаєте про тих хто відкриває замки.
Багато замків прості, а багато мають свої секрети, треба знати будову системи дверей щоб одним легким рухом їх відкривати.

Я ж кажу - можете пробувати відкрити, якщо час і пошкодження які зробите обійдуться дешевше

Доречі якщо виберете бити скло - не забудьте спробувати мінімінізувати потім прибирання (якоюсь плівкою обклеїти чи нвіть не підкажу.

Бо після того як розбити скло треба мати ще й хороший пилосос або платити за прибирання (додайте до вартості)

Добавлено через 3 минуты
А от ці всі поради (підігнути рамку дверей чи щось десь запхнути підігнути) приведуть до того що або двері потім не будуть прилягати до ущільнювача, або тягу якусь зламають (і навіть спеціаліст вже не відкриє) і т.д....

Ви радите - самі робили це на трафіку? Подивіться на свою дверку - в нас не як у легкових - в нас дверка зверху зігнута...

Пішов за попкорном...

А перед тим як бити кутник - взнайте і його ціну, бо на Шкоді в мене кутник коштував в 3 рази дорожче за бокове скло, але бив його бо дорога ще була 2000 км до дому

Добавлено через 5 минут
От фото наших дверей для тих хто рекомендують їх гнути

- Пост 394528 - Фото 2

Востаннє редагував DRB: 16.11.2016 о 12:26. Причина: Добавлено сообщение
DRB зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору