Перегляд одного допису
Старий 04.11.2016, 11:17 #1200
DRB DRB зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Киев

Дописи: 1.568
Вы сказали Спасибо: 21
Поблагодарили 1.478 раз(а) в 539 сообщениях
Репутація: 0
DRB DRB зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Киев

Дописи: 1.568
Вы сказали Спасибо: 21
Поблагодарили 1.478 раз(а) в 539 сообщениях
Репутація: 0
Типово Re: Качество топлива на АЗС

Цитата:
Допис від MC Petrov  - Пост 392911 - Фото 1
Этим летом ездил на море, в общем проехал около 2500 км. В поездке провел личное исследование бензина. В результате: Хрень редкая и самая дорогая - WOG, далее - ОККО, гораздо лучше по расходу (на 1 л меньше), по динамике такая же, но гораздо дешевле - УКРНафта. Еще лучше по динамике и еще на пару сотен грамм, и по акции дешевле была - БРСМ, очень хорошего качества но дорогая - SOCAR. На остальных не было возможности и времени заправляться!
2500 км. як можна за 2500 км оцінити 5 різних азс?
Навіть при витраті пального на 5 поділити.... по 50 літрів? Виїзджав до майже пустого баку?

- Пост 392911 - Фото 2
от в мене був період де можу оцінити газ - 90% заправок на БРСМ їхала добре, схоже не дурили по кількості. Загальний пробіг десь тисяч 30.

Бо бензину - пробіг був коли заправлявся на ОККО - ні разу не наривався на недолив. Якість хороша (звичайний 95 але то було більше 3 років тому) Орієнтовно десь тисяч 50-60 накатав в основному на ОККО. Те ж саме - не на ОККО були заправки лише за кордоном.

По дизелю - пробіг 90% зараз ВОГ (крім ВОГ лише за кордоном заправки). Звичайний дизель (зимою додаю антигель про всяк випадок) Жодних проблем. пробіг 60 000 км вже.

Негатив. Заправлявся газом на тому ж ВОГ однією з авто - недолив газу мене категорично не влаштовував і по газу спригнув з ВОГ відразу.

а на пробіг 2500 оцінити 5 різних азс? дивний експеримент
DRB зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору