Перегляд одного допису
Старий 04.09.2016, 05:07 #214
Sustanon_250 Sustanon_250 зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Україна, Тернопіль

Дописи: 263
Вы сказали Спасибо: 112
Поблагодарили 43 раз(а) в 27 сообщениях
Репутація: 0
Sustanon_250 Sustanon_250 зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Україна, Тернопіль

Дописи: 263
Вы сказали Спасибо: 112
Поблагодарили 43 раз(а) в 27 сообщениях
Репутація: 0
Типово Re: Воздух в топливной системе.

Цитата:
Допис від Kokh@  - Пост 387360 - Фото 1
Знаю, что ошибку по трансдьсеру выбьет т.к. скорее всего неправильная, мною, регулировка! Большего всего интересует дымность и его причины! Влияет ли трансдьсер на это??
Ти не правильно накрутив трансдюсер, тому клапан на турбіні не скидає лишній тиск. І тому на великій швидкості загораєтся спіраль. Тобі покаже помилку, по передуву. Його важко настроїти на око. Або пробуй ще крутити, або купи інший. Турбінка потім дорожче вийде.

Добавлено через 7 минут
Доречі друзі, підкажіть. Грушка повинна накачуватись до твердого і тримати? Бо умене шось постійно перепускає. Неможу накачати до твердого. Чути що пальне там бігає, але не накачутся. Останній раз коли міняли фільтр, то незмогли накачати. Аж поки не подали солярку в сторону баку, тоді схоже клапан зрухався і змогли накачати. Я так розумію грушка пішла спати. Доречі в мене перед грушкою врізаний на хомутах металевий клапанець(можу викласти фото). Я так розумію це колгосп зроблений ще до мене. Може грушка вже давно не тримала, тому врізали цей клапан?

Востаннє редагував Sustanon_250: 04.09.2016 о 05:14. Причина: Добавлено сообщение
Sustanon_250 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору